• 瀏覽: 37,595
  • 回覆: 409
  • 追帖: 1
+27
引用:
原帖由 一昔如環 於 2021-2-24 12:56 AM 發表
貌似純良,心腸歹毒,慢慢踎啦。
呢條蛇蠍女有排佢受

可惜無相。

戲精周庭判監大喊相,對香港年輕人有警世作用,又對她的日本粉絲xxx有用

引用:
原帖由 123火車頭 於 2021-2-23 09:11 PM 發表
細路女政治係乜都唔知

走埋去班政棍到無啦
年紀細, 但佢嘅心機可能大過80歲D阿伯, 尤其識得利用女性給人柔弱的一面搏同情。

又扮可憐博同情

引用:
原帖由 jlam829 於 2021-2-24 01:38 AM 發表

年紀細, 但佢嘅心機可能大過80歲D阿伯, 尤其識得利用女性給人柔弱的一面搏同情。
陰濕;成精

出賣國家,破壞香港是有後果的

博同情?
算把啦!

引用:
原帖由 chingty 於 2021-2-23 09:05 PM 發表
又無相,佢低頭扮哭咋? 佢之前都識雙手放後扮被警察拘捕啦,想博同情啫
咪就係囉,正一蠱惑閪

引用:
原帖由 mlf707a 於 2021-2-23 09:12 PM 發表

鱷喬、豬西敵、割蠑哼、人妖桀嗰堆人,好似冇乜聲氣咁.....可以全身而退嗎?🤔🤔🤔
最憎豬西,人妖同雌蜂

引用:
原帖由 alex33hewlett 於 2021-2-23 09:20 PM 發表
停停乖, 唔好喊, 叔叔錫番, 出冊之後包保晚晚餵飽你.
出返嚟3X歲架喇 😑

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-2-23 09:35 PM 發表

逐單告

唔好一次過告,坐監分期執行
香港通常同期執行

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-2-23 08:45 PM 發表
因前年6.21包圍警察總部事件,前眾志秘書長黃之鋒、成員周庭及主席林朗彥被判監,早前決定就案件上訴,案件今日(23日)在高等法院再訊。法官陳慶

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/440960074949595136356049.jpeg/571SO_KlP7y7VLk9slHvRzlm8nikI7hIWtzKI1rcyiM

...
黃屍臭雞抵撚死!快啲全家死!

人真係好善忘,咁快就唔記得假戴孖葉事件,相信亞庭痛哭法庭。

佢真係點睇都係女生男相, 雖則不至於醜樣, 但係剪短咗頭髮就一定成個男人咁嘅樣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]