• 瀏覽: 37,528
  • 回覆: 409
  • 追帖: 1
+27
引用:
原帖由 cskch 於 2021-2-23 09:08 PM 發表

佢肯篤灰, 連兩年都可減免.
呢樣真

我講抵x死,唔知有冇人反對

豬西,當日咁撚威,今日變烏龜,吊你老母西,要還架,臭西

喊乜撚野呀吊你老無,食屎啦。

條路自己揀……

政治係大人玩嘅野

引用:
原帖由 123火車頭 於 2021-2-23 09:11 PM 發表
細路女政治係乜都唔知

走埋去班政棍到無啦
細路女……叫佢踎底除褲睇下當時的意氣風發

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-2-23 08:45 PM 發表
因前年6.21包圍警察總部事件,前眾志秘書長黃之鋒、成員周庭及主席林朗彥被判監,早前決定就案件上訴,案件今日(23日)在高等法院再訊。法官陳慶

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/440960074949595136356049.jpeg/571SO_KlP7y7VLk9slHvRzlm8nikI7hIWtzKI1rcyiM

...
陰公豬囉,人生只留下精彩一頁。
錢就俾兩個親蜜戰友分左大大份,其中一個仲走左去食鬼妹,逍遙快活。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-2-23 08:45 PM 發表
因前年6.21包圍警察總部事件,前眾志秘書長黃之鋒、成員周庭及主席林朗彥被判監,早前決定就案件上訴,案件今日(23日)在高等法院再訊。法官陳慶

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/440960074949595136356049.jpeg/571SO_KlP7y7VLk9slHvRzlm8nikI7hIWtzKI1rcyiM

...
逐單告

唔好一次過告,坐監分期執行

引用:
原帖由 green2016 於 2021-2-23 09:23 PM 發表

今日應該上咗手扣由囚車護送啦 😀
係咪好似痴瘋咁

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-2-23 08:49 PM 發表

佢仲有單國安法跟身。所以話:無知就會被有腦政棍利用🙄🙄🙄
慢慢來

坐到差不多就放,即刻再告另一條罪,不斷循環

踎完可以拍40路AV

引用:
原帖由 123火車頭 於 2021-2-23 09:11 PM 發表
細路女政治係乜都唔知

走埋去班政棍到無啦
細路女?

你估佢分$分得少呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]