• 瀏覽: 37,607
  • 回覆: 409
  • 追帖: 1
+27
呢條臭閪喺入面可以日日唱dondondon donki~😂

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-2-24 11:38 AM 發表

順便剃晒啲毛.
做個白虎妹

行為上,我覺得佢衰過油鷄

叛國賊

未來可能會變成女魔頭報復社會

以前威果陣,成日做訪問,不知幾風光。。。宜家,梗係要還啦。有咁耐風流,有咁耐折墮。

喊閪咩!之前幾閪臭串!

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-2-23 08:49 PM 發表

佢仲有單國安法跟身。所以話:無知就會被有腦政棍利用🙄🙄🙄
巫婆:「叫你衝就衝,我就自己鬆!」

附件

Screenshot_20190715-211415.jpg(46.2 KB)

Screenshot_20190715-211340.jpg(12.66 KB)

引用:
原帖由 nobody2014 於 2021-2-23 09:07 PM 發表
當時唔係好L威咩!
當日威吾威就吾知

宜家就抵L死🤭

引用:
原帖由 isaacmadtk 於 2021-2-24 11:58 AM 發表
傻女, 吾使喊, 慢慢坐啦
x2

坐吓就慣架喇,妳有排坐呀

引用:
原帖由 longgun67 於 2021-2-24 11:59 AM 發表

呢排無左游BB,唔知佢近況如何?
聽聞游bb努力搵錢中…呢d咪叻女囉

響入面好好學門手藝,洗衫燙衫煮飯仔,清潔車衣車口罩,出返黎唔使做自由西啦。

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-2-23 08:45 PM 發表
因前年6.21包圍警察總部事件,前眾志秘書長黃之鋒、成員周庭及主席林朗彥被判監,早前決定就案件上訴,案件今日(23日)在高等法院再訊。法官陳慶

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/440960074949595136356049.jpeg/571SO_KlP7y7VLk9slHvRzlm8nikI7hIWtzKI1rcyiM

...
作為一個無畏無懼嘅黃屍,我哋連子彈都唔怕,竟然會因為怕坐監而喊 。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]