• 瀏覽: 37,594
  • 回覆: 409
  • 追帖: 1
+27
無論係真喊定假喊,喊都無謂。
人人都記得此人擺雙手喺背後,假扮上咗手扣。

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-2-23 20:55 發表

都未必。若佢參與程度唔高,都係兩年以下;若再高D都係十年以下;除非極嚴重先十年或以上至終身。
佢肯篤灰, 連兩年都可減免.

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-2-23 08:55 PM 發表

都未必。若佢參與程度唔高,都係兩年以下;若再高D都係十年以下;除非極嚴重先十年或以上至終身。
日本, 外國勢力, 大忌也~

折惰了

細路女政治係乜都唔知

走埋去班政棍到無啦

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-2-23 08:52 PM 發表

佢單國安法入左,
出得嚟都應該停埋經,大可安心做天使,唔會有肚
鱷喬、豬西敵、割蠑哼、人妖桀嗰堆人,好似冇乜聲氣咁.....可以全身而退嗎?🤔🤔🤔

引用:
原帖由 ninebirds 於 2021-2-23 08:51 PM 發表
呢啲人渣坐一世就啱喇.
做漢奸走狗就預咗要還通番賣國死不足惜

引用:
原帖由 冰風蓋天 於 2021-2-23 08:55 PM 發表

佢係積極嗰隻呢

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-2-23 09:17 PM 發表

佢係積極嗰隻呢
我估佢應該屬於兩年以上,十年以下嘅罪行。

抵撚死🤭

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-2-23 09:07 PM 發表
無論係真喊定假喊,喊都無謂。

人人都記得此人擺雙手喺背後,假扮上咗手扣。
今日應該上咗手扣由囚車護送啦 😀

違法達義的後果

如果肯篤河童灰,相信佢可以減刑

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2021-2-23 08:45 PM 發表
因前年6.21包圍警察總部事件,前眾志秘書長黃之鋒、成員周庭及主席林朗彥被判監,早前決定就案件上訴,案件今日(23日)在高等法院再訊。法官陳慶

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/440960074949595136356049.jpeg/571SO_KlP7y7VLk9slHvRzlm8nikI7hIWtzKI1rcyiM

...
BB忍唔住啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]