• 瀏覽: 8,066
  • 回覆: 108
+5
引用:
原帖由 eliskw2000 於 2021-2-23 07:43 PM 發表
轉走晒呃政府既錢,呢條友真係賤過雞。
唔好將呢D垃圾同雞比,佢冇呢個資格

仲唔一早收埋d錢咩!呢d賤人好撚狡猾嘅

垃圾

甘寸,冇錢甘申請佢破產

黃畜已完

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-23 07:30 PM 發表
政府擬指明擁護效忠準則,若區議員違誓需要即停職,5年內不得參選。政制及內地事務局局長曾國衞指,但法例一單通過,即會按法例執法。去年參選立法會.......

奸邪妖獸一副「死豬不怕熱水燙,奈得我何」模樣,可惡至極。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2005866/即時-港聞-Kelly-Online-區議員需宣誓料遭DQ-岑敖暉稱戶口僅餘6毫子不怕被追數
咁西環咪出江湖追殺令買起佢囉

一早資產轉移

放哂落旅行袋 ?

引用:
原帖由 muddongdong 於 2021-2-23 08:04 PM 發表
用晒去上電
咁如果佢無左黑金供應,點夠佢上電呀?靠老婆做妓者養佢?

錢⋯⋯反動資金?老尾大把,不過,要看看你這黑暴徒還有沒有利用價值!

成屋都現金,唔好咁揚

你自己屎坑點燈怪誰

抵你條仆街無得做區議員!咁9白痴嘅藕口都講得出!

曱甴唔係人!

附件

Screenshot_20210214_225049.jpg(104.25 KB)

Screenshot_20210106_091718.jpg(159.92 KB)

叻仔,晨早已經轉晒錢走
冇糧支,封埋佢親戚銀行戶口,樹倒猢猻散,冇水源點革命

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]