• 瀏覽: 4,079
  • 回覆: 121
+4
本港即將展開新冠疫苗接種,由今日(23日)凌晨零時起接受5個優先群組預約,然而網上預約系統啟用後一度「死機」,無法進入系...

黃人,黑醫護,禽獸磚家,仲有乜野偉論

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210223/mobile/bkn-20210223003500540-0223_00822_001.html

約滿

附件

Screenshot_20210223_190649_com.naver.whale.jpg(58.13 KB)

反應幾好喎,唔錯吖

有冇攪錯,額滿

黃人唔跟梁卓偉走喎

我先唔會咁傻打英美疫苗,佢地想打隨便。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-23 07:12 PM 發表
我就係七萬分之一
報名系統污點呀

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-23 07:12 PM 發表
我就係七萬分之一
點解唔等輝瑞,後生仔讓下啲長者好喎。話時話,你得28歲,怎可登記,是否託閣下父母年滿70歲鴻福,受惠於政府這個利民政策,還是屬於其他優先群組的一份子,係就恭喜晒,唔係我就唾棄你

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-23 07:22 PM 發表

每位市民可以自由選擇打邊隻疫苗,政府講㗎!
當然有得選擇,但今天預約嘅係優先群組,老老實實,你係咪先

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-23 07:26 PM 發表

我係呀
係就好囉

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2021-2-23 07:02 PM 發表
本港即將展開新冠疫苗接種,由今日(23日)凌晨零時起接受5個優先群組預約,然而網上預約系統啟用後一度「死機」,無法進入系...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210223/photo/bkn-20210223003500540-0223_00822_001_01b.jpg?20210223170838

黃人,黑醫護,禽獸磚家,仲有乜野偉論

新聞來源連結 ...
入左去味啊8毛,
記得啪卡啊, 渣

身體真是最誠實

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]