• 瀏覽: 1,221
  • 回覆: 14
【本報訊】前香港眾志秘書長黃之鋒日前在Facebook表示,有懲教人員向他透露,現還押壁屋懲教所的學生動員前召集人鍾翰林,被署所職員要求步操超過4小時,即使步操至胃痛的程度,仍不能停止。懲教署昨回覆指出,得悉相關指控後即時調查,證實其指控並非事實。學生動源昨午亦在社交網站發貼文致歉,指有關步操並非只針對鍾一人,事件為溝通誤解而引起誤會。
懲教署批評,黃之鋒沒有查證及核實消息來源的情況下,公然在其社交平台作出惡意指控,又指今次已非首次在沒有提供任何實質的證據下攻擊相關懲教人員。署方會嚴正處理事件,已轉交其他執法部門跟進。署方續稱,黃公開有關懲教人員的樣貌及個人資料,企圖以抹黑手法打擊所有執勤的懲教人員信心及誠信,署方強調不會畏懼任何惡意指控及攻擊,會一視同仁管理所有在囚人士。
學生動源查證後致歉....

https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20201124/00176_036.html

白痴河童又刷新存在感,
好似四合一咁鳩噏抹黑,
佢梗係想自己試下.....

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-23 06:45 PM 發表
【本報訊】前香港眾志秘書長黃之鋒日前在Facebook表示,有懲教人員向他透露,現還押壁屋懲教所的學生動員前召集人鍾翰林,被署所職員要求步操超過4小時,即使步操至胃痛的程度,仍不能停止。懲教署昨回覆指出,得悉相關指控後即時調查,證實其指控並非事實。學生動源昨午亦在社交網站發貼文致歉,指有關步操並非只針對鍾一人,事件為溝通誤解而引起誤會。
懲教署批評,黃之鋒沒有查證及核實消息來源的情況下,公然在其 ...
e家獄中玩文宣,一定升呢,獨自監禁

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-2-23 07:39 PM 發表

e家獄中玩文宣,一定升呢,獨自監禁
監房人員都費事同呢啲垃圾講耶穌!

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-23 08:23 PM 發表

監房人員都費事同呢啲垃圾講耶穌!
斷佢文宣 依家冇曬聲氣 冇得 眾籌

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-2-23 10:38 PM 發表

斷佢文宣 依家冇曬聲氣 冇得 眾籌
大曱甴無時無刻
抹黑紀律部隊
達到自己政治宣傳 目
的 引人注意
扮可憐
眾籌食人血饅頭

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2021-2-24 07:09 AM 發表

大曱甴無時無刻
抹黑紀律部隊
達到自己政治宣傳 目
的 引人注意
扮可憐
眾籌食人血饅頭
一早畀人睇穿曬 所以封殺曱甴文宣

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-2-24 01:23 PM 發表

一早畀人睇穿曬 所以封殺曱甴文宣
條白痴瘋同四合一都係咁,
大話文宣吹得多都穿啦...

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-24 01:50 PM 發表

條白痴瘋同四合一都係咁,
大話文宣吹得多都穿啦...
白痴大曱甴 坐監都要玩文宣 抹黑紀律部隊

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-2-25 07:48 AM 發表

你一玩文宣 即刻同你升呢 獨自監禁

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-2-25 07:48 AM 發表

唔怕老實講句,
做監躉仲搞搞震,
玩到你啲仆街殘都....

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-25 04:02 PM 發表

唔怕老實講句,
做監躉仲搞搞震,
玩到你啲仆街殘都....
大曱甴冇咗文宣 等於宣判死亡

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 25-2-2021 09:43 PM 發表

大曱甴冇咗文宣 等於宣判死亡
監房點到你班曱甴玩嘢

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-26 12:09 AM 發表

監房點到你班曱甴玩嘢
大曱甴時刻刻玩 文宣

引用:
原帖由 WongManTat 於 2021-2-26 07:20 AM 發表

大曱甴時刻刻玩 文宣
咪自己攞嚟衰囉。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-27 12:45 PM 發表

咪自己攞嚟衰囉。
小孩玩奔州,玩到縮細

主題標籤 #懲教署
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]