• 瀏覽: 5,107
  • 回覆: 93
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-2-23 06:33 PM 發表

2016旺角暴亂案中,暴動罪成及被判囚7年的社運人士盧建民,在塘福懲教所服刑期間,因「煙仔數」問題,被一名越南裔囚友襲擊...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210223/photo/bkn-20210223163406559-0223_00822_001_01b.jpg?20210223175532

放心,我地會睇實香港,麻煩你自己計清楚D煙數
...
從來對月男人冇好感,今次例外!
莫非豬瘋馬仔做?

回覆 引用 TOP

越南仔話係香港監獄好食好住,要打多佢幾鑊博加監

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2021-2-23 06:33 PM 發表

2016旺角暴亂案中,暴動罪成及被判囚7年的社運人士盧建民,在塘福懲教所服刑期間,因「煙仔數」問題,被一名越南裔囚友襲擊...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210223/photo/bkn-20210223163406559-0223_00822_001_01b.jpg?20210223175532

放心,我地會睇實香港,麻煩你自己計清楚D煙數
...
小黃人去到邊都係麻能7煩……坐監係咁,移民入境英國又係咁……

回覆 引用 TOP

yc 傻仔

回覆 引用 TOP

加監可以搵多幾個星期錢

回覆 引用 TOP

越南義士。

回覆 引用 TOP

越南仔送佢出境

回覆 引用 TOP

個越南囚友加監4星期,咪又可以再打多條卜街仔四個星期

883 @ 8.61
1398@ 3.76
2899@ 2.95

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2021-2-23 07:43 PM 發表

講緊幾時😎
任何時候

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 12瞞徒愛送中 於 2021-2-23 07:46 PM 發表

哈哈哈哈,呢句說話出自你把口,特別好笑
唔洗客氣,想笑就笑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-23 08:18 PM 發表

矮仔屎忽鬼狗叔又出黎俾人笑
想笑就笑啦

果然坐監會令人生更精彩,第時出來,又可同手足吹話:我同越南仔打過交,幾威水啊!

回覆 引用 TOP

下次記得要眾籌煙仔數呀

回覆 引用 TOP

哈哈 睇到呢d 新聞 真心超爽 超心涼

我有自住樓,又有收租樓。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 charlir2005 於 2021-2-23 07:03 PM 發表

越南仔在監獄好大勢力,唔通你港毒派夠人惡?

越南人興唔興跌番皂??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]