• 瀏覽: 9,509
  • 回覆: 182
  • 追帖: 2
肥佬黎,食得咸魚抵得渴,耙就受緊㗎啦,安心受啦!

引用:
原帖由 快樂榮 於 2021-2-23 06:26 PM 發表

因被控違反《港區國安法》而正還押赤柱監獄的壹傳媒黎智英,上星期四(18日)到高院申請保釋,港區國安法案件指定法官彭寶琴已

恭喜肥佬黎人生更精彩,繼續坐監。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210223/bkn-20210223180335961-0223_00822_001.html
起碼廿年先可以再出返黎

引用:
原帖由 annabb 於 2021-2-23 08:08 PM 發表

起碼廿年先可以再出返黎
罪孽深重,廿年少啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 快樂榮 於 2021-2-23 06:26 PM 發表

因被控違反《港區國安法》而正還押赤柱監獄的壹傳媒黎智英,上星期四(18日)到高院申請保釋,港區國安法案件指定法官彭寶琴已

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210223/bkn-20210223180335961-0223_00822_001.html
死肥泥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yat69 於 2021-2-23 07:56 PM 發表

老坑, 知唔知乜嘢叫做坐監?   就係冇手機玩,冇得去旅行,日本,泰國,歐洲。 冇好嘢食,冇西餐,泰國菜,日本菜食。    天寒地凍,唔夠暖,食唔飽,冇lotion渣,訓覺唔夠被,縮吓縮吓,塊面又爆拆,血液唔流通,手腳冰冷,尖寒尖凍,慘過姨媽到,真係過引。  你都食得血曼頭多咯,唯有講句,你慢慢嘆, 呀,係喎,血液唔流通,因住中風呀,老坑
隻畜泥  呢個牛年十分快樂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andylouis1 於 2021-2-23 08:06 PM 發表

肥佬黎,食得咸魚抵得渴,耙就受緊㗎啦,安心受啦!
如果佢真係要坐監,外面好多人有得震冇得瞓

肥老泥平時咁L鍾意call犯民班走狗去屋企開會,今次被拒保真係要多謝班走狗幫手

引用:
原帖由 快樂榮 於 2021-2-23 07:44 PM 發表

飛鳥盡 良弓藏狡兔死 走狗烹
不過我一直覺得係民主大國一早安排左肥佬做烈士。

美國領事館都拒絕左幾個逃亡暴徒,相信美國吾想因為保住肥佬,俾佢入館而搞到被閉館。

而且犧牲肥佬,美國議員就有口實話中國打壓民主派。

反而國安法一過,李大狀和四萬即刻金盤洗手,佢地應該收到指示收手。

再坐一會,但願能再坐一會.........

回覆 引用 TOP

入面唔係好似渡假村咩?

申請保釋做乜?

你看到的未必是事實
你以為的事實未必是真相
呢條漢奸黎害咗咁多年青人,你都有今日啦!

引用:

新聞來源連結:
強烈建議送交中央審理!

唔賭期指, 唔買輪, 唔係垃圾我唔要, 專職收買垃圾股!
引用:
原帖由 快樂榮 於 2021-2-23 08:11 PM 發表

如果佢真係要坐監,外面好多人有得震冇得瞓
拉左肥佬,正係要發放一個訊息,我地係認真做嘅,吾會屈服於美國。

😁去請求特朗普保釋你啦

喂  妳打錯電話
身冇屎洗乜搞甘多吖 最近諗番起部腦有d嘢冇鎖

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]