• 瀏覽: 9,510
  • 回覆: 182
  • 追帖: 2
呢條友寫張紙仔叫人出去做野話咁易,大把人想係佢身上搵食,個條高佬3白眼係其中之1⋯仲有個d自己諗,出入佢屋搵得佢都執返d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-2-23 10:35 PM 發表

可能一早就計劃好,
一出監倉即衝入老美領事館
出唔到嚟喇,拜登唔想見到佢。佩落西近排提都冇提過佢。。

引用:
原帖由 2021bidenewhope 於 2021-2-23 06:48 PM 發表

絕對同意!

甚至最私密的iridium衛星電話都得!

完全不經中國 / 香港ISP!
工人幫佢買張 5G卡咪得囉

回覆 引用 TOP

真係當個官弱智,cut家居上網都講得出

回覆 引用 TOP

條人渣做埋咁多陰質野,獲保釋真係冇天理

回覆 引用 TOP

點解之前李棺得

錯?

回覆 引用 TOP

恭喜黎老闆!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 艾朗西 於 2021-2-23 19:59 發表

頭先打錯,我指上次俾佢保釋果個
由佢自己解釋,點解要畀佢保釋?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2021-2-23 20:33 發表

錢X, 何俊X 囉
今時唔同往日,唔可以隻手遮天。白紙黑字,明文規定,唔可以亂嚟。

回覆 引用 TOP

肥佬保釋呢條事 . 已經係危國家 . 點會批準 ..,

回覆 引用 TOP

點解要畀佢保釋

取消區議會選委 不利獻世派改革,鼓勵圈養畜牲,繼續維持他們既得利益,無法改變,不聽皇命。委任敗軍之將,難服藍屍,利益分贜不均,造成危機,不能透過鬥爭,而團結藍屍 節外生枝

回覆 引用 TOP

佢下半世都要係監獄中渡過!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 快樂榮 於 2021-2-23 06:26 PM 發表

因被控違反《港區國安法》而正還押赤柱監獄的壹傳媒黎智英,上星期四(18日)到高院申請保釋,港區國安法案件指定法官彭寶琴已

恭喜肥佬黎人生更精彩,繼續坐監。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210223/bkn-20210223180335961-0223_00822_001.html
同毒果報一樣!信一成雙目失明啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 josonlai 於 2021-2-23 11:46 PM 發表

出唔到嚟喇,拜登唔想見到佢。佩落西近排提都冇提過佢。。
係喎!
抹黑老闆

回覆 引用 TOP

打直入,打橫出

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]