• 瀏覽: 11,090
  • 回覆: 182
+14
連上網的自由都可放棄🐷
為乜呢?
🇭🇰自由靠條肥佬就真係死得啦💉
唔好咁契弟,有小少骨氣出來好嗎!
幾多手足寧死不屈,不認罪撐到底。
一比就知龍與鳳🍷🍷🌂

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-2-23 07:38 PM 發表
當人傻㗎?終止住所上網服務有咩用?一部手機已可以上網啦。

以佢嘅影響力 ,打一個電話,見一個人已經可以危害國家安全啦。 唯一可以確保佢出咗嚟唔會有機會危害國家安全嘅情況,除非四肢癱瘓長期昏迷變咗植物人囉,咁就可以保釋啦。
咁樣會變成精神領袖,成功升級

老坑, 知唔知乜嘢叫做坐監?   就係冇手機玩,冇得去旅行,日本,泰國,歐洲。 冇好嘢食,冇西餐,泰國菜,日本菜食。    天寒地凍,唔夠暖,食唔飽,冇lotion渣,訓覺唔夠被,縮吓縮吓,塊面又爆拆,血液唔流通,手腳冰冷,尖寒尖凍,慘過姨媽到,真係過引。  你都食得血曼頭多咯,唯有講句,你慢慢嘆, 呀,係喎,血液唔流通,因住中風呀,老坑

淫賤肥黎 鼓勵曱甴衝自己鬆, 冇咗李運騰 咁你就冇運行, 洗定個籮柚坐監坐到終老。

又要飲半吧 冰凍青島啤酒賀你一賀!

依家好想睇到李柱銘做漢奸日日好開心
佢嘅下場

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-2-23 06:46 PM 發表

要上網大把方法, 門口拍架車, 車上整個無線WIFI access point 又得
找個借口,希望碰到個黃法官,其實咩理由不是重點

引用:
原帖由 A1000 於 2021-2-23 06:47 PM 發表
我睇唔到有邊個法官,夠膽畀佢保釋放出嚟 。
頭先打錯,我指上次俾佢保釋果個

肥佬話有無搞x錯,毛都未生齊既死靚仔就有為青年+有罪都即放, 我呢d叔父輩唔羅劍蘭花獎都起碼搵隊軍隊歡迎我啦

引用:
原帖由 yat69 於 2021-2-23 07:56 PM 發表
老坑, 知唔知乜嘢叫做坐監?   就係冇手機玩,冇得去旅行,日本,泰國,歐洲。 冇好嘢食,冇西餐,泰國菜,日本菜食。    天寒地凍,唔夠暖,食唔飽,冇lotion渣,訓覺唔夠被,縮吓縮吓,塊面又爆拆,血液唔流通,手腳冰冷,尖寒尖凍,慘過姨媽到,真係過引。  你都食得血曼頭多咯,唯有講句,你慢慢嘆, 呀,係喎,血液唔流通,因住中風呀,老坑
師兄!我睇完之後,都覺得手腳冰冷,頭暈眼花

左手扣住右腳得啦呱... 

引用:
原帖由 uturn2 於 2021-2-23 07:55 PM 發表
連上網的自由都可放棄🐷
為乜呢?
🇭🇰自由靠條肥佬就真係死得啦💉
唔好咁契弟,有小少骨氣出來好嗎!
幾多手足寧死不屈,不認罪撐到底。
一比就知龍與鳳🍷🍷🌂
手足如M巾,用完即棄

肥黎律師咁搞笑既?真係講多錯多🤣應炒

人生更精彩 坐返10幾20年先算

引用:
原帖由 快樂榮 於 2021-2-23 07:59 PM 發表

師兄!我睇完之後,都覺得手腳冰冷,頭暈眼花
師兄,
我係話嗰條 PK CY 賴

恭喜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]