• 瀏覽: 11,064
  • 回覆: 182
+14
引用:
原帖由 kelenc 於 2021-2-23 06:57 PM 發表
點可能比保釋呀!高度危險人物
係恐怖分子

上年先有人係 獅子山掛直幡, 話共產黨要暗殺肥仔黎 萬一死咗咪入哂 共產黨數, 到時百詞莫辯  

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2021-2-23 07:00 PM 發表
肥佬泥咪講呢啲弱智到冇朋友的理由來申請保釋,邊有國安法官會相信呢啲理由
請肥佬泥繼續再坐一會
佢個律師已經諗唔到新理由申請保釋,求其講一個

肥黎真係要多謝林卓廷衰口多,無法走佬將坐一世監。豬隊友害死人。

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2021-2-23 07:31 PM 發表
上年先有人係 獅子山掛直幡, 話共產黨要暗殺肥仔黎 萬一死咗咪入哂 共產黨數, 到時百詞莫辯  
唔駛驚,自然會有專責部門二十四小時全天候照顧佢。

@689倒轉又係689 矮仔屎忽鬼狗叔,你個肥佬黎主人唔係話入面好食好住面色好好咩?點解係都要出黎?唔通想見多你一面

引用:
原帖由 2046jj 於 2021-2-23 07:28 PM 發表
停上網?好人好姐點解要停? 香港人好L 鐘意上網架,連屋企人自由都唔比!?
不如停食嘢、停去廁所

引用:
原帖由 快樂榮 於 2021-2-23 07:36 PM 發表

不如停食嘢、停去廁所
lol 絕

當人傻㗎?終止住所上網服務有咩用?一部手機已可以上網啦。

以佢嘅影響力 ,打一個電話,見一個人已經可以危害國家安全啦。 唯一可以確保佢出咗嚟唔會有機會危害國家安全嘅情況,除非四肢癱瘓長期昏迷變咗植物人囉,咁就可以保釋啦。

引用:
原帖由 chowcn 於 2021-2-23 07:34 PM 發表
肥黎真係要多謝林卓廷衰口多,無法走佬將坐一世監。豬隊友害死人。
六尺四一向都係,身材高,智商低,行為高調,處事低能

條L樣,養咗好多白鴿㗎!

引用:
原帖由 快樂榮 於 2021-2-23 06:26 PM 發表
因被控違反《港區國安法》而正還押赤柱監獄的壹傳媒黎智英,上星期四(18日)到高院申請保釋,港區國安法案件指定法官彭寶琴已

恭喜肥佬黎人生更精彩,繼續坐監。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210223/bkn-20210223180335961-0223_00822_001.html
肥佬今次計錯數,如果侵侵贏左,或者都仲保下佢。睇黎佢嘅結局已成定局。

引用:
原帖由 unoteseven 於 2021-2-23 07:40 PM 發表
條L樣,養咗好多白鴿㗎!
成個白鴿黨都係佢嘅門口狗,侓師黨就係跟尾狗

稍為有少少法律常識, 睇完終院嘅拒保理由, 都知道佢無可能再申保成功

引用:
原帖由 ray99hk 於 2021-2-23 07:41 PM 發表

肥佬今次計錯數,如果侵侵贏左,或者都仲保下佢。睇黎佢嘅結局已成定局。
飛鳥盡 良弓藏狡兔死 走狗烹

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]