• 瀏覽: 19,033
  • 回覆: 209
+12
樓主所列的理論完全等同攻擊科興,歪理得很,有冇搞錯

只要講科興避免重症 90% 便可

大家考慮下輝瑞
留返科興畀有需要人士

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-2-23 10:23 PM 發表

打輝衰
最驚唔係死

最驚係唔死下半身癱瘓,係度獻世
我最希望見到曱甴咁樣
永久面癱我都收貨。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-2-23 06:16 PM 發表
好嘢⋯先頭部隊出發
大將軍殿後
已預留大量輝瑞俾200幻小黃人做人體實驗

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2021-2-23 06:42 PM 發表
全港700萬人暫時只有1%傻閪去打廢針 😎 七廿幾種副作用等緊班傻閪
曱甴識唔識分“有位”同“額滿”嘅分別。

引用:
原帖由 江南西道 於 2021-2-23 06:58 PM 發表

有一個可能很毀三觀的事,其實mRNA疫苗的生產要求比滅活疫苗要低,而且成本也要更低
滅活疫苗技術已面世幾十年,較安全,副作用較少。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-2-23 08:03 PM 發表
真係好笑, 政府早前日驚冇乜人登記, 所以就爆響口講如果有人唔識上網登記, 可以即場去做登記及即時打針, 依家所有場所都爆滿, 即係即場去的人都冇得打針喎.
如果過幾日開始打針時, 真係有市民即場去打針而又冇得打, 真係會引起民怨.
冇辦法嘛!冇人知有幾多人會預約。

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-2-23 08:11 PM 發表
衛生署班黑醫磚家想大家打面癱,等面癱過兩日到,政府就再開放名額比大家,提大家小心選,黑醫想大家被誤導引去打面癱
面癱係輝瑞疫苗喎!預計最早要6月先有。

引用:
原帖由 雨中小樹根 於 2021-2-24 04:48 AM 發表

點都唔打Biontech,好危險啊
最危險係輝瑞

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-2-24 04:13 AM 發表

其實你知唔知自己好煩?
一句講晒,你睇下科興多人打,定輝瑞多人打,下星期就知,唔係你講嘅就係道理。
自己又唔夠膽打賭,如果科興少人打過輝瑞,我永遠消失香討。
輝瑞短期內都唔會有,你指嘅係BioNTech? BioNTech比輝瑞安全。

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-2-23 08:03 PM 發表
真係好笑, 政府早前日驚冇乜人登記, 所以就爆響口講如果有人唔識上網登記, 可以即場去做登記及即時打針, 依家所有場所都爆滿, 即係即場去的人都冇得打針喎.
如果過幾日開始打針時, 真係有市民即場去打針而又冇得打, 真係會引起民怨.
冇辦法香港刁民多

科興係安全過輝瑞,打輝瑞先係先頭喎

7萬人先=1%人口. 仲要14日先打7萬.
咁要打1半咪要700日?
可唔可以加多D人手呀, 請外援呢. 唔想等咁耐.
加快10倍, 70日打350萬人可以接受.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-2-24 09:25 AM 發表
7萬人先=1%人口. 仲要14日先打7萬.
咁要打1半咪要700日?
可唔可以加多D人手呀, 請外援呢. 唔想等咁耐.
加快10倍, 70日打350萬人可以接受.
現在小試市民反應啫!比你一日打到5萬人手,但無市民來打,有咩野用!
先要有求,然後係供應,先再講人手行動力啦!

咁慢, 唔知幾時先到我哋呢啲普通市民有得打科興

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]