• 瀏覽: 2,755
  • 回覆: 50
特首帶頭接種,更係吹響咗成功嘅號角

回覆 引用 TOP

早點預約打科興,為己為人,呢個系我哋市民嘅責任

回覆 引用 TOP

接種疫苗不僅護己護人,亦對香港走出疫情很有幫助,這是共同責任。

回覆 引用 TOP

內地嘅抗疫反擊戰已經告捷,香港嘅防疫反擊戰亦已經打響。

回覆 引用 TOP

呼籲市民及早接種,護己護人,保障香港社區的公共衞生,以助本地經濟和民生稍後得以恢復正常。

回覆 引用 TOP

任何人妄圖通過傳播一啲西方國家嘅謠言,炮製一啲毫無根據嘅話題,妄圖擾亂國產疫苗救助香港擺脫新冠疫情之大局,居心叵測,人人可誅。

回覆 引用 TOP

犯民港獨真係唔放過每一個可能破壞政府嘅防疫措施,應該馬上將呢啲散播假消息嘅泛民港獨區議員繩之於法。

香港黃絲比新冠病毒還要毒,可以以毒攻毒,疫苗就唔好打了,留畀需要嘅人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 flex1234 於 2021-2-23 06:04 PM 發表

特首接種科興新冠疫苗,為即將開展嘅覆蓋全港嘅免費新冠疫苗接種計畫開咗一個好頭。
有特首帶頭呢下大家行動起嚟吧!加油。只打國家疫苗。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 flex1234 於 2021-2-23 06:04 PM 發表

特首接種科興新冠疫苗,為即將開展嘅覆蓋全港嘅免費新冠疫苗接種計畫開咗一個好頭。
支持林鄭月娥,支持特區政府,同心抗疫!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 代桃 於 2021-2-23 06:17 PM 發表

犯民港獨真係唔放過每一個可能破壞政府嘅防疫措施,應該馬上將呢啲散播假消息嘅泛民港獨區議員繩之於法。
特首接種國產新冠疫苗 用行動戳破謊言!

回覆 引用 TOP

積極參與疫苗接種、阻斷疫情傳播,助力香港戰勝疫霾,再寫新章

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夜冰凍的表妹 於 2021-2-23 06:05 PM 發表

越早接種疫苗,越有助經濟復蘇,香港就會早日走出陰霾!
疫情嚴重打擊本港經濟,近期本港失業率屢創新高,早接種就可以早通關恢復經濟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 公園失控的名婊 於 2021-2-23 06:08 PM 發表

常言道事在人為,疫苗已經到港,香港抗疫有咗「天時」和「地利」,剩下嘅「人和」就要靠香港市民嘅全力合作,越多市民接種疫苗,越有利於疫情控制
接種新冠疫苗既能保護自己,亦能對身邊親友提供保障,甚至為保護香港出一份力,試問何樂而不為?

回覆 引用 TOP

護己護人、積極接種,助力香港控制疫情,恢復通關

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]