• 瀏覽: 3,242
  • 回覆: 76
+6
國務院港澳辦主任夏寶龍昨日闡述有關「愛國者治港」和香港特區管治的原則。公民黨主席梁家傑在電台節目上表示,相關說法反映能否「入閘」參選條件的行...

呢條廢老仍然未清醒自己生活在乜嘢地方,反中亂港個套已寸步難行呀梁生,醒未呀?

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2005545/

有今日都係多得泛民伙黑暴好努力咁爭取攬炒香港,令中央下定決心立國安法……你哋一大政績來

係又點,你地爭取返黎,有本事咪推返囉

其它我就唔知,外國無人叫外國制裁自己 連出兵都敢講既,而又做得高位,連肥特都唔敢叫外國幫拖啦

梁家傑對號入座
自認不是愛國者

引用:
原帖由 天天奇馬 於 2021-2-23 05:22 PM 發表
國務院港澳辦主任夏寶龍昨日闡述有關「愛國者治港」和香港特區管治的原則。公民黨主席梁家傑在電台節目上表示,相關說法反映能否「入閘」參選條件的行...

呢條廢老仍然未清醒自己生活在乜嘢地方,反中亂港個套已寸步難行呀梁生,醒未呀?

新聞來源連結:
http://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2005545/
你地圍爐搞預選..又未係想操控選舉既結果...十步笑百步..

幾時拉佢

本身俾你班友做,做到要港獨,抵撚死

梁生係唔係講緊35+?

引用:
原帖由 nut30 於 2021-2-23 05:25 PM 發表

你地圍爐搞預選..又未係想操控選舉既結果...十步笑百步..
美國咁文煑,咪一樣要預選,唔通幾百人一齊選,又唔見你講

又夠膽出來講野啦

中央攞到明, 係唔俾黃屍入閘, 吹呀.

引用:
原帖由 team123456 於 2021-2-23 05:24 PM 發表
係又點,你地爭取返黎,有本事咪推返囉
佢哋越推就越收緊……玩得大賠得大……

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-2-23 05:29 PM 發表

佢哋越推就越收緊……玩得大賠得大……
成日以為借助外國勢力嚟玩嘢,點知亞爺係唔迫得嘅

引用:
原帖由 天天奇馬 於 2021-2-23 05:32 PM 發表

成日以為借助外國勢力嚟玩嘢,點知亞爺係唔迫得嘅
邊有人咁趴街叫外國人制裁同破壞自己居住嘅地方

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]