• 瀏覽: 1,867
  • 回覆: 29
本港昨天(22日)新增16宗新冠肺炎確診個案,累計增至10,885宗。首批100萬劑科興疫苗上周抵港,特首林鄭月娥昨率領司局長接種香港第一劑疫苗,合資

係咪冇哂科興打啦?世界末日啊

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/590 ... utm_medium=referral

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-23 05:14 PM 發表
本港昨天(22日)新增16宗新冠肺炎確診個案,累計增至10,885宗。首批100萬劑科興疫苗上周抵港,特首林鄭月娥昨率領司局長接種香港第一劑疫苗,合資

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210222/440671845176315904508317.jpeg/kglTsm8rQMGFiVylLeump3c9DzKwHFYzKXCd5ClwneQ  ...
100萬劑呢
還有呢!!
不用急

入晒資料先話無位

今晚12點會唔會有多日book呢?

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-2-23 05:18 PM 發表
入晒資料先話無位

唔係噉玩法吖嘛

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-2-23 05:18 PM 發表
入晒資料先話無位

你打字唔夠快

我都乜都唔睇,全部tick,成功預約。

星期四有復必泰返,不過,我等科興.

即係科興有50萬人可打

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-23 05:21 PM 發表

唔係噉玩法吖嘛
好多預約系統都係咁啦,過一日咪多一日book。

引用:
原帖由 檸樂 於 2021-2-23 05:26 PM 發表
支持黃人打復必泰...等睇外國引起既副作用是否在港出現...

引用:
原帖由 檸樂 於 2021-2-23 05:26 PM 發表
想睇黃狗打輝瑞面癱

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-2-23 05:25 PM 發表

你打字唔夠快

我都乜都唔睇,全部tick,成功預約。
我要入3個人資料係慢d

多d黎密d手

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-2-23 05:17 PM 發表

100萬劑呢
還有呢!!
不用急
一百萬劑只夠五十萬人打,但優先群組有二百萬人呀,還有那些70歲一拖二的未計在內。

引用:
原帖由 apmichael 於 2021-2-23 05:28 PM 發表

我要入3個人資料係慢d
我都係入三個人,又驚入錯,急到瀨屎。

未來2星期額滿............黃人曱甴情何以堪

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]