• 瀏覽: 9,262
  • 回覆: 168
+12
引用:
原帖由 光棍man 於 2021-2-23 07:07 PM 發表

為糧支,奶就奶
無周都辭職,手足弓完真係無良知

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-23 07:21 PM 發表

本人從來沒有支持過港獨,你唔好話比我聽你支持喎
我絕對支持國安法,更支持中華人民共和國及中國特區政府,反對港獨,反對攬炒,反對出賣國家,反對勾結外部勢力收黑金破壞香港繁榮呀。
我答左la。
***到你答左未呀?你支持or反對港獨?

引用:
原帖由 小小明星123 於 2021-2-23 05:29 PM 發表

唔真誠宣誓都可以DQ,
劉小麗式

引用:
原帖由 男E 於 2021-2-23 04:18 PM 發表

政府修例要求區議員宣誓擁護《基本法》及效忠香港特區,將於本周五(26日)刊憲,並於3月17日提交立法會審議。
根據政府向立法會提交的文件,就違反誓言的直接法律責任,政府建議修訂《立法會條例》第15條及《區議會條例》第19和24條,訂明違反誓言或不符合「擁護《基本法》、效忠特區」的法定要求和條件是喪失擔任立法會/區議會議員資格的理由。
而在考慮到律政司司長作為公眾利益維護者的獨特角色,建議修訂《立 ...
買定花生和香檳,遲啲斷貨哈哈哈

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-23 06:08 PM 發表

但佢地係一人一票選出嚟㗎喎!咁樣做會唔會唔係咁好呀
首先要多謝黃絲黑暴亂港,阿爺多次出聲都唔收手,迫阿爺出手 撥亂反正

睇吓呢班黃屍區議員啲骨氣仲幾多錢1千克

而家立法會該很快通過,好懷疑民主黨係隱形建制派。

有良知就應該總辭啦笨

卽時停職包括停薪。

引用:
原帖由 每一天望海 於 2021-2-23 07:24 PM 發表
到時為咗份人工,隻隻曱甴都會愛國愛黨
總之有糧支,跪低一起唱國歌都在所不計,舐左赤共有糧支,比正常人屌都得,比人話無L用,比人兜口兜面指住屌廢物都得。

引用:
原帖由 男E 於 2021-2-23 04:18 PM 發表

政府修例要求區議員宣誓擁護《基本法》及效忠香港特區,將於本周五(26日)刊憲,並於3月17日提交立法會審議。
根據政府向立法會提交的文件,就違反誓言的直接法律責任,政府建議修訂《立法會條例》第15條及《區議會條例》第19和24條,訂明違反誓言或不符合「擁護《基本法》、效忠特區」的法定要求和條件是喪失擔任立法會/區議會議員資格的理由。
而在考慮到律政司司長作為公眾利益維護者的獨特角色,建議修訂《立 ...
又要開香檳!呢度啲曱甴又要出嚟喊住9叫。

引用:

泛暴派已完區已完根本全是漢奸 ! DQ哂就最啱 !

飯民成功爭取到國安法,所有公職人員包括政府出錢組織和機構要宣誓奶阿爺
今天重開心就係班曱甴區耳會曱甴要宣誓,重指出四隻畜生曱甴落油鑊油炸曱甴

引用:
原帖由 空空奇談 於 2021-2-23 05:02 PM 發表
關註一樣事,會唔會好似許智峰咁,逃離之後都照出糧?
BTW,好掛住維維,好想訪問維維。
唔係呱,走左仲有糧出?

一起歡呼一起歎息
永不分作二

可惜天要作弄
要把她奪去 遺留空虛

曱甴抵撚死

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]