• 瀏覽: 7,924
  • 回覆: 168
引用:
原帖由 奧雲二世 於 2021-2-23 07:02 PM 發表

對家已經吹緊照宣唔走, 咩心照就得....

但係又唔諗下宣左仲攪事就會俾人告, 到時要嘔番D錢出黎, 仲要DQ同可能要坐監!

只要宣左班友仔就要收聲, 咁就天下太平, 諗起都開心
宣誓當日,有很多觀眾在宣誓會場周圍,圍觀及打氣,支持黃議員回歸中國的懷抱。

附件

1535361290580n77p303689.jpg(81.31 KB)

2021-2-23 07:07 PM

回覆 引用 TOP

我又諗起馬鞍山,新城市建國果班粉腸而家死去邊

回覆 引用 TOP

曱甴在中國香港冇得玩了,死過英國吧!
去到英國記得叫光復英國。死曱甴!

附件

Screenshot_20201105_084230_com.news.on.jpg(140.95 KB)

2021-2-23 07:09 PM

Screenshot_20201105_084241_com.news.on.jpg(116.78 KB)

Screenshot_20201105_084232_com.news.on.jpg(139.67 KB)

Screenshot_20201105_084239_com.news.on.jpg(118.22 KB)

Screenshot_20201105_084555_com.tencent.mm.jpg(27.56 KB)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-23 04:21 PM 發表

看看區議員作何選擇︰要「糧資」,還是要「良知」。
沒有良知同鹹魚沒有分別,沒有糧支,同死魚沒有分別。😁😁😁😁😁

回覆 引用 TOP

批親評都唔使旨意有得選除非啞仔

回覆 引用 TOP

任期係4年, 如果隻曱甴響最last一年先 DQ, 唔止冇得競選下一屆, 連再下一屆都冇得玩.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-23 06:08 PM 發表

但佢地係一人一票選出嚟㗎喎!咁樣做會唔會唔係咁好呀
我地政府跟法律行事,我地一人一腳踢走港獨2員出區2會,咁樣做會吾會更好呀
689又689你支持港獨呀?請回答你支持港獨嗎?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-23 04:21 PM 發表

糧支都只係比佢地玩耐 d, 以後無得鳩叫無得攪事,佢地仲有乜本錢?呢 d 叫攬炒定自炒?阿爺而家踩住係地下磨擦,正常香港人睇到好開心!

文鬥武鬥都輸 9 條街,曱甴真係食撚屎死左去好過。排隊食黃店自 high 啦撚樣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 甩轆 於 2021-2-23 07:19 PM 發表

我地政府跟法律行事,我地一人一腳踢走港獨2員出區2會,咁樣做會吾會更好呀
689又689你支持港獨呀?請回答你支持港獨嗎?
本人從來沒有支持過港獨,你唔好話比我聽你支持喎

一班賤種嘅末日到了。

回覆 引用 TOP

停職得嚟留有呢條尾巴呢~

"然而,有關議員有權向法院申請解除該項暫停,被暫停職能和職務期間,立法會或區議會處理的事務的合法性 不受影響"

唔好搞到又虎頭蛇尾, 最終變左吵吵鬧鬧~

回覆 引用 TOP

到時為咗份人工,隻隻曱甴都會愛國愛黨

變焦靠對腳
對焦靠隻手
引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-2-23 05:39 PM 發表

假髮狗棺周X明又會宣判政府咁搞法係違反基本法喎.  
阿爺釋法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 qq338 於 2021-2-23 06:04 PM 發表

幾時出全球通緝令
無需要啦 失敗者點調點轉都係失敗者

唔好學羅黎賤種甘用黑名單啦,口講言論自由,卻限制他人發表意見.

回覆 引用 TOP

引用:

兩樣野無沖突,但黃屍根本無良知,唔值得出糧比佢哋

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]