• 瀏覽: 24,954
  • 回覆: 211
  • 追帖: 1
+3
日本福島縣漁業協會聯合會(下稱漁會)周一(22日)表示,在福島縣對出海域實驗性捕撈時,捕獲輻射物質超標的許氏平鮋魚類,已

輻射魚!咩事呀,會唔會有海怪

搵人check check個海底好喎

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210223/bkn-20210223140729012-0223_00992_001.html

香港人好鍾意食日本魚生

現實版「哥斯拉」即將誕生。

對港人黎講日本人不斷排輻水害死全世界,都不及排屎排尿罪大

台灣好似入口大量福島海産

港人食多啲壽司狼啦

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-2-23 04:19 PM 發表
日笨爸爸叫到,屎都要食,何況福食。🤭🤭🤭🤭🤭

葛芝拿

引用:
原帖由 Ct4683 於 2021-2-23 04:22 PM 發表

日笨爸爸叫到,屎都要食,何況福食。🤭🤭🤭🤭🤭
台灣島民,有美國萊豬,又有日本核食品,佢哋會覺得好幸福。
我唔會再去台灣,及買台灣嘅副食品,萊豬+輻射食品,真係冇得避。

港人急不及待去日本享輻

引用:
原帖由 workdboy169 於 2021-2-23 04:19 PM 發表
呆蛙話瘦肉精可以減輻射

當年成日偷倒核污染落海。都無人制裁日本。所以我個人無信神,無信環保組織,全部都系小圈子。同你熟,自己人就乜都得。其它唔入圈既。放個屁都超標。一樣圍攻你

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-2-23 04:33 PM 發表
當年成日偷倒核污染落海。都無人制裁日本。所以我個人無信神,無信環保組織,全部都系小圈子。同你熟,自己人就乜都得。其它唔入圈既。放個屁都超標。一樣圍攻你
早星期地震又剩機倒輻水入大海

係咪會變隻哥斯拉出嚟

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2021-2-23 04:33 PM 發表
所謂既聖經,害死左幾多人,又邪教戰亂都係由聖經變出黎,信佢地真係死得人多

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]