• 瀏覽: 2,072
  • 回覆: 39
烏克蘭條美女屈我來自種族問題的地方⋯距絕同我相睇 

西人有可口可乐,佢有可防可控

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-2-23 05:38 PM 發表

今日全球熱論話題 種族滅絕⋯ 好難聽
呢啲咪外國人最喜歡嘅文宣囉,種族滅絕?英國人好似係最叻喎。
講種族滅絕,美國、加拿大、澳洲呀呢啲國家,請問以前啲土著係咪被種族滅絕咗呢?想請佢地回應下。
全球熱論話題喎,咪又係呢班歐美國家,其實全世界好多戰爭都係佢地引起。睇下澳洲之前爆出嚟嘅嗰啲軍人醜事,呢班歐美國家又點回應呀,現在仲要去信呢班人講嘅嘢,唔係蠢就係蠢。
哦,仲未講乜嘢疫苗公平分配,又睇下佢地點樣囉。落後國家連疫苗都難求,但有啲國家就預訂多到國民可以打多幾次。
全世界只有中國會去援助呢啲落後國家,會去真心為其他國家去抗擊疫情。
一群自己曾做過種族滅絕、又唔肯去將部份疫苗分配俾落後國家嘅人,竟然仲有面去講乜嘢種族滅絕,呢啲咁虛偽嘅國家,真係除咗佢地之外都搵唔到啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 貓男 於 2021-2-23 05:57 PM 發表

最搞笑嘅係5眼有4眼係靠種族滅絕立國,
呢4國嘅原住民至今嘅生活環境同條件都比新疆人差,
但呢5眼卻大玩喊賊捉賊,而啲蠢人卻視而不見,聽而不聞!
黃屍曱甴,失明雙標,兼腦死亡。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-2-23 03:25 PM 發表

新冠病毒疫情肆虐,但學生長期不回校上課,除影響學習進度,更恐對學童身心構成負面影響,要求復課聲音不弱。惟有研究發現,在校園爆發的新冠疫情群組,往往是源自教師,而非人數更多的學生。 【科興疫苗】菲律賓稱

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2880000/2884204/virus11_1024.jpg

香港黃師: 驗老師無用 ...
點解滷味硬喺要啪啪打曱甴廢青嘅面?

回覆 引用 TOP

咁洗唔洗即時 撲殺?

回覆 引用 TOP

教脅對主人既報告有咩睇法?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2021-2-23 03:25 PM 發表

新冠病毒疫情肆虐,但學生長期不回校上課,除影響學習進度,更恐對學童身心構成負面影響,要求復課聲音不弱。惟有研究發現,在校園爆發的新冠疫情群組,往往是源自教師,而非人數更多的學生。 【科興疫苗】菲律賓稱

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2880000/2884204/virus11_1024.jpg

香港黃師: 驗老師無用 ...
黃師:繼續work from home糧支照出

回覆 引用 TOP

教師係播獨元兇,講得冇錯吖

回覆 引用 TOP

竟然係咁,香港的教師不知有何看法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 真。理性的牛牛 於 2021-2-23 18:04 發表

香港教師不會播獨的,所以驗是沒有必要的
應該話驚驗到更多病毒才啱

回覆 引用 TOP

老實講,叻既都唔會做老師

回覆 引用 TOP

美國民主自由大晒,口講

回覆 引用 TOP

不講立場, 講道理.
人人都可能傳播病毒, 點解老師會比學生機會大? 
香港有學生個個禮拜去party去staycation, 風險會比老師小?
老師身先事卒我同意, 但我不能同意學生可以毋須做任何事. 
人人盡責先係最理想. 亦應由此教導學生無特權.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-2-23 03:27 PM 發表

香港黃師,唔信香港政府及專家..
但而家美國CDC公布..
一向唯美是從既黃色物體點算好...
問教協,問葉見完

點擊數事關廣告收入,千其咪入毒果link

香港郊外大量荒廢農田,街市有大量空鋪。
把差的變得更壞, 損人不利己
激進派只會講大話 !

回覆 引用 TOP

同班既一齊上堂, 圈子有限

教師跨班教學, 有起事黎全校gg

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]