• 瀏覽: 12,808
  • 回覆: 242
+15
包佢老母……叫梁子超自己出錢去包機囉

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-2-23 02:44 PM 發表
香港對英國「禁飛令」已發出兩個月,不少港人滯留在當地。有受影響的港人反映,無法入境香港探視病危的在港家人,甚至有癌症病人的藥物已耗盡。翻

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/440847597297471488540273.jpeg/CXATsxs6J514JIKe4yKSRHDard2vv2B2Jy7n2Ccu59g

香港對英國「 ...
包機送班英9過去就真,滯留英國的唔使可憐。

包你老母,呢隻梁孑超正仆街冚家剷。

磚家自己出錢包機接人返港?

引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-2-23 03:05 PM 發表
包你個頭
包你班同路人返嚟喎,竟然唔好?

你俾晒錢咪包囉. 

引用:
原帖由 type100q 於 2021-2-23 02:50 PM 發表
究竟佢係咩專家,接唔接人都唔要佢意見
佢只係一個專科醫生

做乜又要包機?無其他途徑返嚟咩?

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-2-23 02:44 PM 發表
香港對英國「禁飛令」已發出兩個月,不少港人滯留在當地。有受影響的港人反映,無法入境香港探視病危的在港家人,甚至有癌症病人的藥物已耗盡。翻

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/440847597297471488540273.jpeg/CXATsxs6J514JIKe4yKSRHDard2vv2B2Jy7n2Ccu59g

香港對英國「 ...
香港宜家係亂世,英國係天堂,做乜要花納稅人嘅錢去叫人返嚟受罪?

接你老⋯⋯

屌  揾私人飛機送梁子超去英國

只想講句……

附件

20210221_181924.jpg(39.47 KB)

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-2-23 03:12 PM 發表

包你班同路人返嚟喎,竟然唔好?
生命受威脅時

佢手足都要割

自己比費用

又包機?疫情都成年,仲要係爆得最勁地方之一唔返,依家又要包機?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]