• 瀏覽: 3,897
  • 回覆: 71
+2
引用:
原帖由 st105 於 2021-2-23 02:41 PM 發表
我只信衰教授。佢話okay 就打😪
衰教授都信?

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-2-23 04:06 PM 發表

有5類人優先,比你預約嘅人,多數係60歲長者及家屬,有很多是不需要預約,例如:護士.醫生.安老院友及員工,所以剩番唔多配額。
又話班醫護鍾情於輝瑞, 而家又攬住批科興疫苗自肥,到底想點!!!!

幸好沒有曱甴搗亂!

引用:
原帖由 st105 於 2021-2-23 02:41 PM 發表
我只信衰教授。佢話okay 就打😪
衰教授?唔係番咗大陸打國藥咩?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-2-23 04:05 PM 發表

接種低有效率疫苗,會拖慢整體郡體免疫進度,真可惜
鼻屎哥眼紅一開波就咁多人預約,好嬲嬲豬

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-2-23 02:48 PM 發表
其實好多資料要睇,30分鐘邊夠?
我登記時見到有方格仔就照tick, 唔通你睇完之後就縮沙唔登記乎???

引用:
原帖由 pig00083 於 2021-2-23 04:14 PM 發表

不是
佢一早講左
佢只會打佢發明果隻
鼻吸式疫苗

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-2-23 04:18 PM 發表

我登記時見到有方格仔就照tick, 唔通你睇完之後就縮沙唔登記乎???
我都係全部tick,其實根本無睇過

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-2-23 02:28 PM 發表
做乜咁多人打呀?
又證明真香港人齊心抗疫,抵讚。

班日日抺黑唱衰嘅「反中仇中膠」,今日靜過我屋企部冷氣。

首批100萬劑科興疫苗早前抵港,港府 ...
黃畜唔係怕科興疫苗用唔晒會浪費架咩?

絕大部份刀係八九十歲老人家,佢地以前由大陸鄉下偷渡去香港,仍然盲信大陸

引用:
原帖由 pig00083 於 2021-2-23 04:14 PM 發表

佢話港大研究緊隻噴鼻嘅
佢話等出咗會噴鼻
自打咀巴,成日話新藥(包括輝瑞)臨床結論唔會信,所以唔會打
咁噴鼻嘅,唔到一年後,都更加唔會有臨床數據喇

引用:
原帖由 lovetohea 於 2021-2-23 04:08 PM 發表

又話班醫護鍾情於輝瑞, 而家又攬住批科興疫苗自肥,到底想點!!!!
黃屍曱甴,個個都係 精神分裂,盲眼雙標,你唔知咩!

引用:
原帖由 wgcn 於 2021-2-23 04:24 PM 發表
絕大部份刀係八九十歲老人家,佢地以前由大陸鄉下偷渡去香港,仍然盲信大陸
笑唔出的笑話.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2021-2-23 04:32 PM 發表

笑唔出的笑話.
事實當然笑唔出聲

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]