• 瀏覽: 3,845
  • 回覆: 135
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-2-23 04:17 PM 發表

黃戶一定過到去英國,仲有咁好唔黑名單我了
你做人公道啲, 就少啲可能, 俾人黑!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-23 05:03 PM 發表

你做人公道啲, 就少啲可能, 俾人黑!!
笑咗,你同@689倒轉又係689 係朋友?

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
手機App不安全,很容易被黑,黃屍應該直接去英國申請呀!

都市閒人
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-2-23 06:08 PM 發表

笑咗,你同@689倒轉又係689 係朋友?
阿7師兄拉黑左我

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-23 06:11 PM 發表

阿7師兄拉黑左我
但係佢解咗我wor,你地唔係同顏色?

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-2-23 06:15 PM 發表

但係佢解咗我wor,你地唔係同顏色?
唔清楚,佢主動拉黑我

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-2-23 12:19 PM 發表

英國6個月後全民打哂疫苗!!

經濟全面復甦!!

你香港??下年吧!!
開唔開盤😎

回覆 引用 TOP

直轉BC就差不多,最多就5年後才有權最public funds,否則唔大興趣。

引用:
原帖由 我曼是英超冠軍 於 2021-2-23 10:19 AM 發表

英國政府今日開放手機應用程式,為擁有若干生物特徵的英國國民(海外)護照BNO持有人,可以通過智能手機掃描並申請簽證,毋須再前往簽證中心,是首次容許非歐洲經濟區公民使用。 手機程式將於下午5時正式開放使用。 英國政府在1月31日啟動首階段5+1簽證計劃,申請人網上預約後再簽證中心辦理,現時可以透過手機...

暫時得九千人,要加把勁,說好的二百萬

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1576923-20210223.htm?spTabChangeable=0
如果可以選用中文會好啲,因為唔係隻隻曱甴都識英文

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 普通話太難學 於 2021-2-23 06:09 PM 發表

手機App不安全,很容易被黑,黃屍應該直接去英國申請呀!
有呀, 2500 個申請, 係在本土入紙申請的~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 discuss-5 於 2021-2-23 06:40 PM 發表

直轉BC就差不多,最多就5年後才有權最public funds,否則唔大興趣。
黃世澤話直接平權, 機會好大~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-23 06:48 PM 發表

希望啦! 英國直轉BC我會考慮,否則好似被玩多D。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-23 06:48 PM 發表

正,可以返祖家申請公屋,祖家公屋好似好大間

回覆 引用 TOP

係咪窲到冇得諗吖 ?連呢幾仟銀都要作高買。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 discuss-5 於 2021-2-23 06:53 PM 發表

希望啦! 英國直轉BC我會考慮,否則好似被玩多D。
我覺得BNO住滿五年, 便有「永居權」, 同BC權利/義務一樣, 唔洗咁介意個名稱既~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]