• 瀏覽: 3,842
  • 回覆: 135
  • 追帖: 1
英國6個月後全民打哂疫苗!!

經濟全面復甦!!

你香港??下年吧!!

懂得入場是9品

懂得出場是1品
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-2-23 12:15 PM 發表

唔奇,識有D人係想咁
原來, 今日打針預約爆棚係黃絲所為;聲聲話撐打科興疫苗的藍尸, 死咗去邊??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 我曼是英超冠軍 於 2021-2-23 10:19 AM 發表

英國政府今日開放手機應用程式,為擁有若干生物特徵的英國國民(海外)護照BNO持有人,可以通過智能手機掃描並申請簽證,毋須再前往簽證中心,是首次容許非歐洲經濟區公民使用。 手機程式將於下午5時正式開放使用。 英國政府在1月31日啟動首階段5+1簽證計劃,申請人網上預約後再簽證中心辦理,現時可以透過手機...

暫時得九千人,要加把勁,說好的二百萬

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1576923-20210223.htm?spTabChangeable=0
可能遲d連申請都唔使小黃人去英國篤下鼻哥就入到英國境…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-23 12:19 PM 發表

原來, 今日打針預約爆棚係黃絲所為;聲聲話撐打科興疫苗的藍尸, 死咗去邊??
唔洗返工?

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-2-23 12:23 PM 發表

唔洗返工?
呢期打針既藍尸廢老, 佢哋返咩工吖?咬老綜咋!!

黃屍曱甴全部窮過 L,搭大飛都無錢,移民?米玩啦 😀😀😀

引用:
原帖由 green2016 於 2021-2-23 12:28 PM 發表

黃屍曱甴全部窮過 L,搭大飛都無錢,移民?米玩啦 😀😀😀
可以分期;鄭生搞緊~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-2-23 12:19 PM 發表

英國6個月後全民打哂疫苗!!

經濟全面復甦!!

你香港??下年吧!!
其實冇需要同呢度D網絡打手三教九流一般見識

事實跟本勝於雄辯,就由得班網絡打手繼續酸葡萄罷啦

大把內地人跟本排隊申請,花費百萬千萬都在所不計,見到BNO一個仙都唔駛俾,果種心理不平衡有幾嚴重相信唔需多講

https://inews.hket.com/article/2737551/【BNO移民】英國淨移民人數大增 中國印度留學生較多

引用:
原帖由 Morningsky 於 2021-2-23 12:32 PM 發表

其實冇需要同呢度D網絡打手三教九流一般見識

事實跟本勝於雄辯,就由得班網絡打手繼續酸葡萄罷啦

大把內地人跟本排隊申請,花費百萬千萬都在所不計,見到BNO一個仙都唔駛俾,果種心理不平衡有幾嚴重相信唔需多講

https://inews.hket.com/article/2737551/【BNO移民】英國淨移民人數大增 中國印度留學生較多
傳.........有陸女誠徵BNO男結婚, 目的係移民英國!!

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-23 12:26 PM 發表

呢期打針既藍尸廢老, 佢哋返咩工吖?咬老綜咋!!
廢老無黃尸

Трахни тебя таракан! 弱智原來真係有樣睇 👇 呢D咪係柒頭智力將軍囉.
引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2021-2-23 12:39 PM 發表

廢老無黃尸
黃絲識得打完針先過去英國, 顯示佢哋一D都唔廢~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-23 12:37 PM 發表

傳.........有陸女誠徵BNO男結婚, 目的係移民英國!!
傳bno持有者連簽證費都攞唔出,要搵大陸女代付😂

回覆 引用 TOP

快啲申請送埋fish and chips啦...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-23 12:16 PM 發表

放心, 英國的『群體免疫療法』好成功, 可能係全歐第一個成功控制covid-19的國家~
成功死左幾十萬英國人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-23 12:41 PM 發表

黃絲識得打完針先過去英國, 顯示佢哋一D都唔廢~
黃戶一定過到去英國,仲有咁好唔黑名單我了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]