• 瀏覽: 3,844
  • 回覆: 135
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 skyeyes 於 2021-2-23 10:56 AM 發表

黃人快走記得帶埋啲錢啊
最緊要賣樓;夠下半世洗用架啦~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 我曼是英超冠軍 於 2021-2-23 10:19 AM 發表

英國政府今日開放手機應用程式,為擁有若干生物特徵的英國國民(海外)護照BNO持有人,可以通過智能手機掃描並申請簽證,毋須再前往簽證中心,是首次容許非歐洲經濟區公民使用。 手機程式將於下午5時正式開放使用。 英國政府在1月31日啟動首階段5+1簽證計劃,申請人網上預約後再簽證中心辦理,現時可以透過手機...

暫時得九千人,要加把勁,說好的二百萬

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1576923-20210223.htm?spTabChangeable=0
反應不如預期,RTHK要加大宣傳推廣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-23 11:10 AM 發表

最緊要賣樓;夠下半世洗用架啦~
最近有單太古城3日放盤,可能就係趕住去英國

剛發出重磅聲名啦~侵粉又開始復活 等睇戲
買咗拜山的彩票⋯1個仙也未穫發出

西人有可口可乐,佢有可防可控
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-23 10:40 AM 發表

有無懶人包教路??
你唔係教人睇黃世澤,你係專家,唸住請教你,重問返轉頭

引用:
原帖由 我曼是英超冠軍 於 2021-2-23 10:19 AM 發表

英國政府今日開放手機應用程式,為擁有若干生物特徵的英國國民(海外)護照BNO持有人,可以通過智能手機掃描並申請簽證,毋須再前往簽證中心,是首次容許非歐洲經濟區公民使用。 手機程式將於下午5時正式開放使用。 英國政府在1月31日啟動首階段5+1簽證計劃,申請人網上預約後再簽證中心辦理,現時可以透過手機...

暫時得九千人,要加把勁,說好的二百萬

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1576923-20210223.htm?spTabChangeable=0
同樣網上預約,打科興疫苗9點前已有42000人...

申請BNO簽證就....

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
手機申請?駛唔駛登記個人資料?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 starr 於 2021-2-23 11:13 AM 發表

最近有單太古城3日放盤,可能就係趕住去英國
仲以為有數以千計樓盤放出.....

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lung_block 於 2021-2-23 11:19 AM 發表

同樣網上預約,打科興疫苗9點前已有42000人...

申請BNO簽證就....
打左疫苗再去英國

引用:
原帖由 我曼是英超冠軍 於 2021-2-23 11:19 AM 發表

你唔係教人睇黃世澤,你係專家,唸住請教你,重問返轉頭
我係一個layman咋~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-23 10:40 AM 發表

有無懶人包教路??
【BNO Visa費用】簽證申請要幾錢?附簽證要求6個月生活費計算方法 - 雅虎香港

https://yns.page.link/zU5PK

幾時走呀

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-2-23 11:30 AM 發表

【BNO Visa費用】簽證申請要幾錢?附簽證要求6個月生活費計算方法 - 雅虎香港

https://yns.page.link/zU5PK

幾時走呀
等埋你先~

當奴侵8路民兵,個個好打過美軍,死L晒去邊呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-2-23 11:16 AM 發表

剛發出重磅聲名啦~侵粉又開始復活 等睇戲
買咗拜山的彩票⋯1個仙也未穫發出
重磅得過八路民兵?去晒邊呀?中美肺死L晒呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-2-23 11:55 AM 發表

等埋你先~
我唔走了,香港係最方便同好的,要走我一早走咗,我個妹係英國要走容乜易

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]