• 瀏覽: 4,976
  • 回覆: 135
  • 追帖: 1
+4
引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-2-23 09:25 PM 發表
實在太好啦,高尚白人世界、民主自由一人一票政制、不時有機會親身到奧脫福睇英超,機不可失。
內地目前情況真係不妙,新彊女民眾被傳要絕肓.投身共產黨我真係無想過要去到被絕育既境地.

引用:
原帖由 acne2021 於 2021-2-23 11:05 PM 發表

我下載了來試玩,好似是獅子銀行的手機保安機咁樣,只係用來認證護照資料.即是你要先申請緊LOTR,中途會要你認證資料時用,唔同我預期中由頭到尾用來申請LOTR咁樣.
你 download 錯 app 呀~

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-23 10:22 PM 發表

哦!原來係咁
咁你識呢度乜人

英國佬好等錢洗

引用:
原帖由 我曼是英超冠軍 於 2021-2-23 10:19 AM 發表
英國政府今日開放手機應用程式,為擁有若干生物特徵的英國國民(海外)護照BNO持有人,可以通過智能手機掃描並申請簽證,毋須再前往簽證中心,是首次容許非歐洲經濟區公民使用。 手機程式將於下午5時正式開放使用。 英國政府在1月31日啟動首階段5+1簽證計劃,申請人網上預約後再簽證中心辦理,現時可以透過手機...

暫時得九千人,要加把勁,說好的二百萬

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1576923-20210223.htm?spTabChangeable=0
黃絲手足話要私穩喎,點會用手機申報個人資料?

曱甴快點申請

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-24 12:06 AM 發表

現實世界我識owen,其他冇啦!你呢?
我乜人都唔識

引用:
原帖由 棧道 於 2021-2-23 11:52 PM 發表
英國佬好等錢洗
無錢賺!!

引用:
原帖由 acne2021 於 2021-2-23 11:05 PM 發表

我下載了來試玩,好似是獅子銀行的手機保安機咁樣,只係用來認證護照資料.即是你要先申請緊LOTR,中途會要你認證資料時用,唔同我預期中由頭到尾用來申請LOTR咁樣.
Download 排行榜第二

引用:
原帖由 我曼是英超冠軍 於 2021-2-24 05:41 AM 發表

Download 排行榜第二
我試用時第一步輸入自已證件資料時,已彈出“與記錄不符”?咁應點做?係咪有人冒認我申請護照或者護照資料被改?

引用:
原帖由 acne2021 於 2021-2-26 12:41 AM 發表

我試用時第一步輸入自已證件資料時,已彈出“與記錄不符”?咁應點做?係咪有人冒認我申請護照或者護照資料被改?
睇吓
阿7 識唔識答你

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]