• 瀏覽: 31,562
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
+16
幻覺嚟㗎啫,嚇我唔倒嘅!

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-2-23 10:51 AM 發表
上呀,就快冇
100萬劑........50萬人...........現在才4萬人..........未驚過.......!!

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-23 11:00 AM 發表

驚無人打輝瑞啊?
不會.........因為要去歐洲及美國等地區........服必泰有一定優勢.........!!

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-2-23 11:07 AM 發表
唔打科興嘅唔好叫中國人
這太不講道理了.........各人有自己選擇..........唔可以霸王硬上弓........!!
選擇自己認可的疫苗對大家都有好處.........畢竟香港有條件給市民選擇不同疫苗.....!!

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-2-23 11:11 AM 發表

死黃C ,返連x la
挑撥離間都睇對象呀.............!!

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-2-23 11:28 AM 發表

疫苗會陸續有嚟,唔駛驚冇。
老人家要威...........!!

引用:
原帖由 ullu 於 2021-2-23 11:35 AM 發表
小黃人打咗科興,身體咪會流有中國制造嘅血囉🤭點同d手足交代呀🤣🤣🤣
比家人迫.............!!

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-23 11:41 AM 發表

邊個咁PK迫人打科興?輝瑞先係黃撚們嘅天使
老花睇錯牌子..............!!

引用:
原帖由 ullu 於 2021-2-23 11:41 AM 發表

你家人生錯你添啦🤭下世投胎咪做中國人喇!
本身就係一場意外.........無話錯唔錯...........這只不過是一場緣份........因瞭解而分開.......!!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-2-23 11:46 AM 發表

26間, 得4間打科興
都好難會錯
這樣都錯.......說明是值得大家的體諒及理解...........!!

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-23 11:55 AM 發表

咁你應該早D結束依個意外,早日享受外國嘅美好時光
離開其實是最容易的決定.......要留下繼續面對是需要有勇氣......有很大的付出........!!

迎難而上............!!

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-23 12:06 PM 發表

最慘係你個人離開,但身體裡面仲流緊意外出黎嘅血,應該簡單直接D投胎方便快捷
面對當前的局面,我們最要緊的,不是只顧各自為自己的疫苗見解吶喊,而是冷靜下來,清晰及認真地考慮,
如何在疫苗意見紛紜當中,理出一個彼此都可以接受的頭緒來,建立共識,好讓疫苗接種繼續穩步向前發展。

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-23 12:17 PM 發表

你講咁多有咩用?無辦法幫你解決你嘅意外,直接投胎會快好多
我怕寂寞.........所以預你一份.............886........!!

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-2-23 12:18 PM 發表

呢啲咪就係黃人思維囉,明明就係自己唔想走,又或者無本事人地都唔收你,就講到乜嘢要有勇氣留低,真係作嘔呀。
你只係一個無國家肯收留嘅廢人,同中國嗰班公知咪係一樣囉。
黃詩於我如浮雲.........886...........!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]