• 瀏覽: 28,720
  • 回覆: 630
  • 追帖: 2
【Now新聞台】市民即日起可透過網上預約系統預約接種新冠病毒疫苗,截至早上九時,逾42000名優先接種組別市民預約接種疫苗。行政長官林鄭月娥出席行政會議前表示,醫管局18間普通科門診所有時段已預約額滿,其餘五個社區接種中心仍可預約,五個優先接種組別市民可以繼續預約。林鄭月娥又表示,昨日與司局長及立法會議員接種新冠疫苗後,未聽見有不良反應,針口亦無痛楚。 #要聞

又話科興疫苗好危險嘅

新聞來源連結:

https://hk.mobi.yahoo.com/news/最 ... 接種疫苗-014942740.html

優先, 即係醫護果班啦

黑醫又話唔打大陸既吊你

身體最誠實

引用:
原帖由 suifan 於 2021-2-23 10:17 AM 發表

身體最誠實
個個都怕咗廢水疫苗

中國製疫苗就係咁天下歸心

香港曱甴,時代垃圾。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-23 10:12 AM 發表

【Now新聞台】市民即日起可透過網上預約系統預約接種新冠病毒疫苗,截至早上九時,逾42000名優先接種組別市民預約接種疫苗。行政長官林鄭月娥出席行政會議前表示,醫管局18間普通科門診所有時段已預約額滿,其餘五個社區接種中心仍可預約,五個優先接種組別市民可以繼續預約。林鄭月娥又表示,昨日與司局長及立法會議員接種新冠疫苗後,未聽見有不良反應,針口亦無痛楚。 #要聞

又話科興疫苗好危險嘅 ...
琴日親戚話,內地都唔俾老人打國藥,反而香港政府俾老人家打科興,一定有陰毛,我叼柒佢唔好睇咁多大雞元,佢嬲嬲豬

上呀,就快冇

幻覺嚟㗎啫,嚇我唔倒嘅!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-2-23 10:51 AM 發表

上呀,就快冇
100萬劑........50萬人...........現在才4萬人..........未驚過.......!!

免責聲明:本人的內容及圖片.並不打算向任何人.提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之.來源可靠.也不表示本人.保證任何資料.均屬完整.可靠.準確.具時效或適用於任何用途.本人不負任何法律責任
引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-2-23 10:56 AM 發表

100萬劑........50萬人...........現在才4萬人..........未驚過.......!!
下午已full

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-2-23 10:59 AM 發表

下午已full
驚無人打輝瑞啊?

報到都達0.5%
好忙咩
港粲真是&$¥€

西人有可口可乐,佢有可防可控
講多無謂,請各位多多支持科興

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-23 11:00 AM 發表

驚無人打輝瑞啊?
快打啦

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-23 11:00 AM 發表

驚無人打輝瑞啊?
不會.........因為要去歐洲及美國等地區........服必泰有一定優勢.........!!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]