• 瀏覽: 31,578
  • 回覆: 630
  • 追帖: 1
+16
引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-2-23 10:16 AM 發表
優先, 即係醫護果班啦

黑醫又話唔打大陸既吊你
都有一班正常醫護,班死黑醫早d死就真係救港

引用:
原帖由 ullu 於 2021-2-23 11:35 AM 發表
小黃人打咗科興,身體咪會流有中國制造嘅血囉🤭點同d手足交代呀🤣🤣🤣
比家人迫.............!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-2-23 11:38 AM 發表

邊個咁PK迫人打科興?輝瑞先係黃撚們嘅天使

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-2-23 11:38 AM 發表

你家人生錯你添啦🤭下世投胎咪做中國人喇!

引用:
原帖由 owen11223344 於 2021-2-23 11:41 AM 發表

邊個咁PK迫人打科興?輝瑞先係黃撚們嘅天使
老花睇錯牌子..............!!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-23 10:12 AM 發表
【Now新聞台】市民即日起可透過網上預約系統預約接種新冠病毒疫苗,截至早上九時,逾42000名優先接種組別市民預約接種疫苗。行政長官林鄭月娥出席行政會議前表示,醫管局18間普通科門診所有時段已預約額滿,其餘五個社區接種中心仍可預約,五個優先接種組別市民可以繼續預約。林鄭月娥又表示,昨日與司局長及立法會議員接種新冠疫苗後,未聽見有不良反應,針口亦無痛楚。 #要聞

又話科興疫苗好危險嘅 ...
打其他仲危險。

似輪街症

温馨提示:科興手快有手慢冇,只夠50萬人打2針

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-23 10:12 AM 發表
【Now新聞台】市民即日起可透過網上預約系統預約接種新冠病毒疫苗,截至早上九時,逾42000名優先接種組別市民預約接種疫苗。行政長官林鄭月娥出席行政會議前表示,醫管局18間普通科門診所有時段已預約額滿,其餘五個社區接種中心仍可預約,五個優先接種組別市民可以繼續預約。林鄭月娥又表示,昨日與司局長及立法會議員接種新冠疫苗後,未聽見有不良反應,針口亦無痛楚。 #要聞

冇哩冇哩,😩幾時聯到我哋🤫?科興手下留情啊🙏

引用:
原帖由 ullu 於 2021-2-23 11:41 AM 發表

你家人生錯你添啦🤭下世投胎咪做中國人喇!
本身就係一場意外.........無話錯唔錯...........這只不過是一場緣份........因瞭解而分開.......!!

支持快打啦

引用:

係真係好危險喎,咁多人去打,我有得多嘅機會變得十分危險了。

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-2-23 11:42 AM 發表

老花睇錯牌子..............!!
26間, 得4間打科興
都好難會錯

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]