• 瀏覽: 31,518
  • 回覆: 630
  • 追帖: 1
+16
己預約一拖二

四萬幾人預約,其中一大半是黃尸,嘴裡說不打,身體卻很誠實。

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-2-23 11:20 AM 發表
藍人加油 人少比人笑架 gogogo
傾巢而出
當奴侵400票呢?軍隊呢?

引用:
原帖由 百蚊富翁 於 2021-2-23 11:20 AM 發表
四萬幾人預約,其中一大半是黃尸,嘴裡說不打,身體卻很誠實。
機會非常大

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-2-23 11:05 AM 發表

收到
人地,689都轉形南你仲係死古古黃黃黃

引用:
原帖由 Peter_H 於 2021-2-23 11:24 AM 發表
是約430票
當奴侵依家點了?可以做翻總統未啊?當奴侵嘅軍隊呢?好擔心佢

引用:
原帖由 IE碼查詢 於 2021-2-23 11:23 AM 發表

人地,689都轉形南你仲係死古古黃黃黃
狗叔講嘅嘢你都信,你睇佢不斷貼立場新聞就知啦

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-2-23 10:56 AM 發表

100萬劑........50萬人...........現在才4萬人..........未驚過.......!!
疫苗會陸續有嚟,唔駛驚冇。

宜家入去試排隊,排極都未到 ...

附件

20.JPG(63.77 KB)

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-2-23 11:28 AM 發表

疫苗會陸續有嚟,唔駛驚冇。
老人家要威...........!!

小黃人打咗科興,身體咪會流有中國制造嘅血囉🤭點同d手足交代呀🤣🤣🤣

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-23 10:25 AM 發表

個個都怕咗廢水疫苗
BioNTech 個隻過兩日到,應該下個禮拜有得打,到時先可作定論

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-23 10:12 AM 發表
【Now新聞台】市民即日起可透過網上預約系統預約接種新冠病毒疫苗,截至早上九時,逾42000名優先接種組別市民預約接種疫苗。行政長官林鄭月娥出席行政會議前表示,醫管局18間普通科門診所有時段已預約額滿,其餘五個社區接種中心仍可預約,五個優先接種組別市民可以繼續預約。林鄭月娥又表示,昨日與司局長及立法會議員接種新冠疫苗後,未聽見有不良反應,針口亦無痛楚。 #要聞

又話科興疫苗好危險嘅 ...
話就好危險,連我身邊一啲極黃朋友都話要登記,大家心照啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]