• 瀏覽: 14,720
  • 回覆: 152
+9
引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2021-2-23 10:01 AM 發表
//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210223/photo/0223-00176-002b1.jpg

【本報訊】首批科興疫苗早前運抵本港,特首林鄭月娥與多名問責官員昨午在香港中央圖書館接種疫苗,惟財政司司長陳茂波、商務及經濟發展局局長邱騰華和環境局局長黃錦星沒有出席。另多名行政會議成員及立法會議員亦到場接種疫苗,其中立法會主席梁君彥形容首批接種的議員是「義 ...
東方而家變左蘋果2.0

引用:
原帖由 pp49pp 於 2021-2-23 10:19 AM 發表

外面打咗好耐啦!
我知, 但世界點解有疫苗? 就係有人願意做白老鼠,個個都唔想做白老鼠,唔應該有白老鼠, 呢個世界邊會有疫苗?

就算佢地揀 mRNA, 都係上海復星既....... 曱甴要打正宗英美貨, 就唔好響香港打喎.

咁都冇得講

引用:
原帖由 *克羅斯* 於 2021-2-23 10:01 AM 發表
//orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210223/photo/0223-00176-002b1.jpg

【本報訊】首批科興疫苗早前運抵本港,特首林鄭月娥與多名問責官員昨午在香港中央圖書館接種疫苗,惟財政司司長陳茂波、商務及經濟發展局局長邱騰華和環境局局長黃錦星沒有出席。另多名行政會議成員及立法會議員亦到場接種疫苗,其中立法會主席梁君彥形容首批接種的議員是「義 ...
如果齊人,又會俾人話做騷、偷懶唔做嘢

引用:
原帖由 牛鬼蛇神死開 於 2021-2-23 10:51 AM 發表

你唔係香港人?
@邦之星 點睇?
算把啦
藍絲都唔撚信啦

真人實測!

點解揾個時間一齊打都咁難?有咩工作唔可以推或放底,一定有內情!!!!!

黃絲文宣,真係9UP當秘笈😡😡

正宗雞蛋裡挑骨頭

引用:

總之,留了大量的輝瑞比小黃人做生化實驗

原來有人喺外國唱衰柒婆!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]