• 瀏覽: 13,142
  • 回覆: 279
+16
咁快就 3 萬人登記咗啦,叫班「反中仇中膠」點落台?
而截至今早9時,約4.2萬名市民預約接種。
要約就快手啦,唔係遲咗無針打。
而且唔係一打就有效。

政府安排的疫苗接種計劃由今日凌晨零時起在網上(

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2005122/即時-港聞-疫苗接種計劃今起網上預約-截至今早8時約3萬名市民登記

100萬劑...打兩針夠50萬人...........半日已經3萬人...........當每日5萬人.........10日就用完..!!

正苦訂夠750萬劑科興,今次真係可以煲醋.

利申,我已預約,今早8:00網上看到,頭嗰3日已滿額,3月1日之後還有名額,依家就唔知嘞

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-2-23 09:06 AM 發表
咁快就 3 萬人登記咗啦,叫班「反中仇中膠」點落台?

政府安排的疫苗接種計劃由今日凌晨零時起在網上(

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210223/share_2021022308532249754.jpg
...
老虎都登記啦!

政府個衰網原來只限定兩個群組人事登記,攪到我要登記都冇,有冇九兩菜

呢度熟口熟面嗰班黃狗,有冇靜靜雞已經登記咗?

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-2-23 09:11 AM 發表
正苦訂夠750萬劑科興,今次真係可以煲醋.
點煲法?炒住嚟煲?

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-2-23 09:23 AM 發表
中國製品照用,中國水照飲,中國食物照食。

你唔會以為班「反中仇中膠」會有骨氣呢樣嘢呀?

我而家想知道政府幾時先肯開放埋俾一般巿民登記?

我想接種科興

嗱,呢D先至真正嘅身體最誠實拉

愛國藍人係香港都3,4百萬人...

3萬人登記好多???

吊, 黑醫又話好多市民驚, 唔打大陸既

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-2-23 09:23 AM 發表
廢水疫苗快D到港,到時睇下預約廢水既人數和科興既比例...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]