• 瀏覽: 13,173
  • 回覆: 279
+16
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-2-23 09:06 AM 發表
咁快就 3 萬人登記咗啦,叫班「反中仇中膠」點落台?

政府安排的疫苗接種計劃由今日凌晨零時起在網上(

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210223/share_2021022308532249754.jpg
...
我不在優先接種行列,要等下次

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-2-23 09:29 AM 發表
愛國藍人係香港都3,4百萬人...

3萬人登記好多???
咁就6萬劑............

引用:
原帖由 邦之星 於 2021-2-23 09:11 AM 發表
正苦訂夠750萬劑科興,今次真係可以煲醋.
你放心好了..........藥廠生產都要時間............落訂先出貨.......保障雙方......!!
只是保障你可以訂750萬劑..........打兩針即係375萬人可用........約香港人一半人口....!!

還有你忘記有效時間..........!!
也可以當二手轉手去其他國家.........!!

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-2-23 09:31 AM 發表

死啦,我未可以登記呀

唔好搶得咁勁,預兩劑俾我呀

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2021-2-23 09:06 AM 發表
咁快就 3 萬人登記咗啦,叫班「反中仇中膠」點落台?

政府安排的疫苗接種計劃由今日凌晨零時起在網上(

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20210223/share_2021022308532249754.jpg
...
曱甴可能又話造假, 係開曼群島登記.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-23 09:33 AM 發表

死啦,我未可以登記呀

冇架啦...........想打科興要等 (me 2)
廢水睇下專家公開打唔打

引用:
原帖由 33Chris 於 2021-2-23 09:23 AM 發表
呢度熟口熟面嗰班黃狗,有冇靜靜雞已經登記咗?
你咁問叫黃狗點答好?

很好的開始。

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-2-23 09:31 AM 發表

並且是指定的優先人制度.............如果任何人都可以預約...........去貨的時間更快......!!
不論打什麼疫苗..........最理想是未來三個月完成..........因為世界各地都準備在今年6月左右開通國際航線....!!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2021-2-23 09:37 AM 發表

並且是指定的優先人制度.............如果任何人都可以預約...........去貨的時間更快......!!
不論打什麼疫苗..........最理想是未來三個月完成..........因為世界各地都準備在今年6月左右開通國際航線....!!
total 2 針wor
應該冇得一劑科興一劑廢水掛

引用:
原帖由 cwilson1 於 2021-2-23 09:33 AM 發表

死啦,我未可以登記呀

有冇70歲以上既親友呀..

呢數日老人家好搶手呀...

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-2-23 09:14 AM 發表

老虎都登記啦!
咁都要合資格先得架 ...

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2021-2-23 09:29 AM 發表
愛國藍人係香港都3,4百萬人...

3萬人登記好多???
不是全部人都可以打㗎!

班曱甴🪳唔想打歪咀疫苗,自己狗衝去book

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2021-2-23 09:38 AM 發表

total 2 針wor
應該冇得一劑科興一劑廢水掛
服必泰都有支持者...........畢竟去美國及英國等國家...........對服必泰會有一定認同.......!!
重點是三個月左右要打好疫苗............準備迎接國際航線開通...........!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]