• 瀏覽: 13,143
  • 回覆: 279
+16
我排咗兩個幾三個鍾才幫爸媽登記到。近的地區已full要跨區打😢

引用:
原帖由 gracecatxxxchan 於 2021-2-23 05:10 PM 發表
我排咗兩個幾三個鍾才幫爸媽登記到。近的地區已full要跨區打😢
花兩三小時預約,有得打執番條命,都係值得。

引用:
原帖由 180320 於 2021-2-23 05:07 PM 發表

BOOKING FULL左
明天請早

fully booked  

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2021-2-23 05:31 PM 發表

明天請早
明天還有?

引用:
原帖由 180320 於 2021-2-23 05:37 PM 發表

明天還有?
可能每日只可預約未來14日的時段,應該未用盡50萬個名額囉

引用:
原帖由 ballking13 於 2021-2-23 02:03 PM 發表

咁樣解釋政府講廿十幾個地點打輝瑞?

如果你預約的地點是政府講左打輝瑞的,你以為會比科興你打?

你上面假設只是你以為
政府講得廿幾個地點可以打輝瑞,冷凍問題就不是問題,這些地點都能解決冷凍問題,不是你靠估的只有醫院
輝瑞都未出
過幾日我都打了

引用:
原帖由 馬毛主席 於 2021-2-23 10:12 AM 發表

有得必有失, 打科興五成機會再中肺炎入廠,到時醫院內肺炎病人九成九是藍人!
好過黃人歪哂嘴或死9哂

引用:
原帖由 freemind1 於 2021-2-23 02:07 PM 發表

多謝介紹,睇了。上海專家基本上話mRna 確實保護性比較高,但就係因為高,科學家現在怕日後高到影響自身免疫力,若不是事急馬行田,百年以黎,首次醫學界比mRna新技術末有二丶三十年觀察就開咗綠燈。專家話中國係傳統性疫苗,故副作用低及可靠,在一個低疫情如中國及台灣,中國疫苗已夠用,不用冒險怕後遺症。

聽完上海博士解釋,發現香港班磚家垃圾,一味跟西方報告做人,比人搧仲講多謝:sm ...
有D香港人係咁(00後既絕大多數係咁)   一聽到大陸出 100%就話假
西方國家出既就話 真

真係理呢D人都費事......
搵個 "上海專家"解釋疫苗既分別就話個專家  收左錢啦一定= =

其實有D香港人係咪有 妄想症/比迫害症??
一睇連登  後生果班真係.....低智到唔敢想象  邊個國家收留佢地真係要快
香港沒左呢班廢人更好

引用:
原帖由 galaxychen 於 2021-2-23 11:27 AM 發表

全球都試緊
咁要出第三期結果係要多的人試藥嘅。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]