• 瀏覽: 59,542
  • 回覆: 761
  • 追帖: 2
+27
係香港親戚係醫院病危都入唔到去醫院啦 ... 咪on9 啦.

引用:
原帖由 雞翼888 於 2021-2-24 12:35 AM 發表

有事就返嚟,冇事就出去,正一狗
禾以前養隻生滋貓就係咁
無事叫都唔理你
賴左嘢,打架輸左,跌落屎坑要人救就鬼殺咁叫。

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-2-23 09:06 AM 發表
新冠肺炎疫情反覆,去年底英國更爆出變種病毒,港府在德國、法國等地對英國載客航班實施禁飛令後亦宣布跟隨,至今(23日)禁飛令已生效兩個月。過

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/440675050434072576265403.jpeg/hEZUoz0DwC3GWfi8FXnp29a27U7TaYy_gU89uKtPPbg?v=w1280r16_9 ...
係英國都要包機接?

抗疫緊, 又豁免你?..咁惹到香港又有變種病毒咁點好呢?..
你有你理由返黎, 人地都有理由唔俾你返黎, 唔係大晒...

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-2-23 09:06 AM 發表
新冠肺炎疫情反覆,去年底英國更爆出變種病毒,港府在德國、法國等地對英國載客航班實施禁飛令後亦宣布跟隨,至今(23日)禁飛令已生效兩個月。過

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/440675050434072576265403.jpeg/hEZUoz0DwC3GWfi8FXnp29a27U7TaYy_gU89uKtPPbg?v=w1280r16_9 ...
佢親妹病人,關其他滯英港人咩事,佢要求佢自己著情返港都明,但關其他滯英港人咩事,又曱甴齊上齊落?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-2-23 09:24 AM 發表
香港人由大陸返港,攞個核酸測試陰性報告申請回港易就得,由英國回港就唔得,特區政府政治考慮大細超
英國疫情嚴重好多呀哇, 你知唔知架?

無藥食?
冇錢有病去旅行?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-2-23 09:24 發表
香港人由大陸返港,攞個核酸測試陰性報告申請回港易就得,由英國回港就唔得,特區政府政治考慮大細超
因爲大陸控制得好啊,帶病回港風險低。

不過這個道理你唔係唔知,唔敢認啫。

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2021-2-23 10:14 發表
點解唔搵英國議員幫手?
揾雞蟲鄭文傑都得

蠅國沒有港區國安法, 老外西毛同西奴都話比香港自由同安全, 所以... 班所滯蠅港人還是留在蠅國享受變種美國肺炎病毒吧...

引用:
原帖由 雞翼888 於 2021-2-24 12:35 AM 發表

有事就返嚟,冇事就出去,正一狗
比我都嘈住要返離搶打疫苗啦,仲有保險送喎!邊度搵呀?

真係慘

引用:
原帖由 walkera2006 於 2021-2-23 09:24 AM 發表
內地零確疹
大陰帝國日日十幾萬確疹
周街都係菌
黑醫護又話要封關?

出黎做野,三兩萬都要借? 定去左旅行呀? 可否作個可信性高啲既古仔?

引用:
原帖由 誰說我無堅不催 於 2021-2-23 09:15 AM 發表
黃屍黑醫護話封關架diu 你, 又賴鳩政府
最衰就係"黃絲黑醫院"係去年(2020年)
最識叫人封大陸關.

反觀,係英國就唔會叫人封關呀!!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]