• 瀏覽: 55,275
  • 回覆: 761
  • 追帖: 2
叫果班去跪下英女王睇下幫唔幫到佢啦
班友冇事就當自己係英國人等移民
有着數就香港人

大陰蒂國咁好,咁自由又民主,乜9都好過香港喇,返嚟做咩

自古以來,漢奸暴民YC曱甴無一個會有好下場

回覆 引用 TOP

英國甘支持香港,點解唔提供免費醫療給她呢!奇怪!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 番攤士碌架 於 2021-2-23 01:36 PM 發表

其實英國 經 德國
法蘭克福 和 慕尼黑
係咪 返到香港
平時 去完 英國 意大利
都是咁樣返來
德法係第一個封英國,唔止飛機,連 Eurostar都停。
香港係之後封,不過係禁止飛機降落,和禁止任何人直接由英國入境香港

回覆 引用 TOP

班友onL9, 留返係你地既祖國咪返來啦

回覆 引用 TOP

一樓都知歐、美人和事、制度都是高大尚,永遠天下無敵,全宇宙最先進和民主的,沒有想到都有領嘢進退失據的一天,不知覺間其實好多好多人和事、制度都巳不斷退步,甚至落後,不合時宜!只歎其自大和不思進取穩賺的心態所害!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 type100q 於 2021-2-23 09:09 AM 發表

英國爆左咁耐,你地都唔返黎
封左,又話想返...又係政府問題
有事就返嚟,冇事就出去,正一狗

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-2-23 05:40 PM 發表

你試下而家仲得唔得 ?大陸已經嘈緊唔想比香港身份証出入境,你無特區護照你都唔使指意
你唔知我地上次撤僑行動,好多無證中國人係唱國歌上軍艦架咪?
你自己都識講仲嘈緊啦!咪即係仲有效囉!身份證係寫住居民證而唔係只有居留權咁簡單!遲下改為居留證就可以去埋雙國藉問題!
等佢地唔洗日日諗住返來搶疫苗送保險!

英國咁民主自由,做咩要委屈自己返香港

回覆 引用 TOP

.…........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pugbb 於 2021-2-23 09:06 AM 發表

新冠肺炎疫情反覆,去年底英國更爆出變種病毒,港府在德國、法國等地對英國載客航班實施禁飛令後亦宣布跟隨,至今(23日)禁飛令已生效兩個月。過

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210223/440675050434072576265403.jpeg/hEZUoz0DwC3GWfi8FXnp29a27U7TaYy_gU89uKtPPbg?v=w1280r16_9 ...
我唔信果800人唔係揸bno入境英國,揸得bno在海外出事就係貪可以向英國使館求助
求共產黨淋病做乜

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

咁L僧香港就咪求政府啦
番到來又小果樣小果樣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊12 於 2021-2-23 11:33 PM 發表

叫果班去跪下英女王睇下幫唔幫到佢啦
班友冇事就當自己係英國人等移民
有着數就香港人
x2

回覆 引用 TOP

佢親妹點去英國?唔駛隔離14日就入到英國境?

回覆 引用 TOP

咪好O罹, 可以嚇死異鄉

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]