• 瀏覽: 9,604
  • 回覆: 202
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 hw1chan 於 2021-2-23 03:38 AM 發表

良心人
曱甴裝人

熱賣及精選
引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2021-2-23 07:56 AM 發表

天使
王婆婆天使, 黃畜真係末路了

引用:
原帖由 avarice 於 2021-2-24 09:11 AM 發表

王婆婆天使, 黃畜真係末路了
黃畜的口味又真係幾重下~

英式叫雞仔,爆眼少女,中大被輪姦的吳同學,太子冤魂……
一個一個,清算的時候唔好忘記佢哋,仲有,
“打丫丫丫丫丫丫唔到鳩鳩鳩呀你知唔知!”(此處有聲)
引用:
原帖由 空空奇談 於 2021-2-24 09:53 AM 發表

黃畜的口味又真係幾重下~
無計啦, 黃畜依期「天使」缺貨, 咪連王婆婆都排隊輪大米囉

今次王婆婆入冊, 黃畜下期要輪「天使」狗乸了!

引用:
原帖由 avarice 於 2021-2-24 09:56 AM 發表

無計啦, 黃畜依期「天使」缺貨, 咪連王婆婆都排隊輪大米囉

今次王婆婆入冊, 黃畜下期要輪「天使」狗乸了!
咁唔知王婆婆入冊之後,有冇機會見下獄中的曱甴,交流一下心得體會?

英式叫雞仔,爆眼少女,中大被輪姦的吳同學,太子冤魂……
一個一個,清算的時候唔好忘記佢哋,仲有,
“打丫丫丫丫丫丫唔到鳩鳩鳩呀你知唔知!”(此處有聲)
引用:
原帖由 空空奇談 於 2021-2-24 09:58 AM 發表

咁唔知王婆婆入冊之後,有冇機會見下獄中的曱甴,交流一下心得體會?
王婆婆同獄中的曱甴乸交流, 做自由西, 免費雞的體會?

引用:
原帖由 hwwong 於 2021-2-23 03:31 AM 發表

警方今晚(22日)在將軍澳尚德邨近唐明街巡邏期間,發現一名女子在上址對開大聲叫囂及叫口號,引致群眾鼓譟。經初步調查,該名姓王(64歲)女子涉嫌在公眾地方行為不檢被捕,現正被扣留調查。案件交由將軍澳警區刑事調查隊跟進。據了解,該名女子為示威常客、人稱「王婆婆」的王鳳瑤。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210222/photo/bkn-20210222232758030-0222_00822_001_01b.jpg?20210223000011
咁老都唔醒!真係好鬼討厭!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 笑看流浪英犬 於 2021-2-23 03:58 AM 發表

能不能 出機票錢
 送去英國
太惡心了 
佢大陸有屋架!之前啱啱先返落來。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]