• 瀏覽: 1,932
  • 回覆: 30
首批科興疫苗早前運抵本港,特首林鄭月娥與多名問責官員今午(22日)在銅鑼灣中央圖書館接種疫苗,惟財政司司長陳茂波、商務及

食君之祿擔君之憂!
梁君彥既然已宣誓效忠中國特區政府!
係時候要明白君要臣死的道理了!
咁怕死嘅話!
立即辭職唔好煽動其他效忠建制派議員!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210222/bkn-20210222144958308-0222_00822_001.html

建制為香港市民做白老鼠,同一眾高官咁福為民開,港人幸甚

真係好懷疑梁君彥當日放棄英國國籍!
係咪真心效忠中國香港特區政府!
今日報國報港打疫苗就話自己係白老鼠!
中央下令林鄭月娥的庸官要強硬對付反政府人士!
唔該調查下梁君彥點解話自己係白老鼠!

呢件大口都係香蕉狗

人地願意打就得啦...

無人做白老鼠, 點會有數據足既疫苗...?香港太多自私自我白痴...

我以為祇有黑暴泛民會反對政府!
原來建制派議員也會口出惡言!
睇下田二六和豬肉成又會講乜先!

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-2-22 11:07 PM 發表
我以為祇有黑暴泛民會反對政府!
原來建制派議員也會口出惡言!
睇下田二六和豬肉成又會講乜先!
有人真係怕死既..., 但白老鼠總要有人做..., 大部份國家官員都肯做, 就係顯得有擔當....

有邊個唔想安全一D風險都無, 但現實邊有得你選擇...., 你等人試, 人地等你試, 咁等咪一齊等死... 不過香港D人真係離L晒地各得全世界都要保護佢地圍住佢地轉咁..., 幫你試埋都仲多多意見...

打AZ疫苗副作用大? 台指揮中心:BNT、莫德納才比較高  

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2021-2-22 10:58 PM 發表
即係大口狗都覺得會有副作用
打AZ疫苗副作用大? 台指揮中心:BNT、莫德納才比較高  

去問問台灣啊

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-2-22 10:51 PM 發表
首批科興疫苗早前運抵本港,特首林鄭月娥與多名問責官員今午(22日)在銅鑼灣中央圖書館接種疫苗,惟財政司司長陳茂波、商務及

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210222/photo/bkn-20210222144958308-0222_00822_001_01b.jpg?20210222205912

食君之祿擔君之憂!
...
東張今晚先講,英國大部份長者都去打疫苗,以色列仲100%,又唔見人地話係白老鼠?

係咪香港死得百幾人唔夠多 ,要好似外國咁死夠十萬八萬人先去打?

呢d仆街真係唔吊唔鬆化

撇開政治因素唔講, 始終是打入身體, 而且是新疫苗, 任何反應及後果, 自己承受, 考慮清楚是當然的。

身體最誠實

梁生之前反黑暴好似幾好

但是打疫苗就縮,扣曬分

之前以為是良才,原來又係無料

引用:
原帖由 highwiseman 於 2021-2-22 10:51 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210222/photo/bkn-20210222144958308-0222_00822_001_01b.jpg?20210222205912

食君之祿擔君之憂!
...
樓主此言差矣...
風險管理上來說, 官員分批打是合理的...

又相信疫苗安全,又說是白老鼠,議員先生你最得啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]