• 瀏覽: 15,531
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
本主題由 motivation 於 2021-2-22 10:29 PM 移動
班黃人已經成為傻人嘅代表,好心你地咪鬼成日取笑人啦!

回覆 引用 TOP

潑冷水?應該鼓勵🤭

回覆 引用 TOP

曱甴又染出國際,笑到標淚。

回覆 引用 TOP

曱甴跳落海好了!香港再不養曱甴!

附件

Screenshot_20201228_091235_edit_208850605140527.jpg(73.17 KB)

2021-2-22 09:38 PM

回覆 引用 TOP

睇完,笑爆嘴,好硬9做埋D低能野禁入境2年

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siupercy 於 2021-2-22 08:13 PM 發表

黃屍曱甴 on 9 真唔係扮。

但係點解彈佢地番黎呀?
佢哋喺外國嘈吓就畀人趕番嚟,佢梗係返嚟嘈我哋啦!曱甴只有喺香港先最巴撚閉㗎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2021-2-22 06:56 PM 發表

說一個真實故事,不是網上謠傳,而是英倫朋友的親身經歷…… 近月,「黃色gossip圈」內移民潮傳得沸沸揚揚,有人賣樓捲蓆趕飛機,義無反顧飛往疫情嚴重的大英帝國去。 那回赴英的飛機上,有一家12口的A君,12人中不單...

http://img.speakout.hk/articles/cover/20210222/2509b4e54004b35832cb5d39a93c0b28.jpg!s728 ...
佢死佢賤🐷

[一] 嚴禁宣傳,連結其他論壇/討論區或商業網頁

所有相同性質之綜合論壇或討論區均嚴禁宣傳。
不論在頭像,簽名檔,文章或短消息中,用任何形式的傳播來指示其他途徑;以顯示途徑指示/暗示會員可獲得其他途徑接觸別的論壇;蓄意張貼被過濾網頁,或未經網主同意的廣告或牟利網頁都屬犯規。

犯上述之版規者可被即時禁訪而不作任何通知。
本討論區管理員有權拒絕或制止任何網站連結,如被警告後再犯,等同廣告/宣傳論壇處理。

回覆 引用 TOP

死曱甴

回覆 引用 TOP

希望呢則只係一個老作嘅笑話. 如果唔係就真係慨嘆黃絲嘅智商點解會係咁. 最慘係送唔到佢哋去英國, 遺害香港呀.

回覆 引用 TOP

抵屎

回覆 引用 TOP

過關唔好做多餘動作是常識吧

雖然黃屍係on9, 但呢個故事作得好假,d人咁都J得落。。。。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2021-2-22 06:56 PM 發表

說一個真實故事,不是網上謠傳,而是英倫朋友的親身經歷…… 近月,「黃色gossip圈」內移民潮傳得沸沸揚揚,有人賣樓捲蓆趕飛機,義無反顧飛往疫情嚴重的大英帝國去。 那回赴英的飛機上,有一家12口的A君,12人中不單...

http://img.speakout.hk/articles/cover/20210222/2509b4e54004b35832cb5d39a93c0b28.jpg!s728 ...
黃屍7出世界

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 暴徒黑衣人 於 2021-2-22 21:31 發表

每日只做三小時,係得咁少㗎喇
周薪1500鎊係高薪一族

唔緊要! 仲有美澳加,逐個試啦! 

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]