• 瀏覽: 17,981
  • 回覆: 123
  • 追帖: 1
+16
引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2021-2-22 07:41 PM 發表

一定係假嘅,200幻黃人千萬不要信,去到英國大叫黑警係唔會有問題嘅,英國十分民主自由,更加唔會連基本人權都無,點會迫張照都拉人呀。200幻黃人一定要快啲移民英國,英國脫歐之後大把前途,一定好好環境嘅。
冇錯!假的!
米國有好過香港的失業救濟金成二仟幾磅一個月!亦好歡迎港人移民

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-2-22 07:14 PM 發表

第一句「說一個真實故事,不是網上謠傳,而是英倫朋友的親身經歷」是什麼意思?
「英倫朋友」是誰?
A君。

引用:
原帖由 XEO 於 2021-2-22 07:30 PM 發表
咁詳細,除左英國外交部俾料,其他人無可能知 
係條黃曱自己擺上網

附件

1.jpg(105.04 KB)

2.jpg(104.7 KB)

3.jpg(98.67 KB)

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2021-2-22 08:45 PM 發表
假新聞。朋友個朋友揸BNO入境,英國關員列隊歡迎,仲有人下跪哀求朋友個朋友帶多啲高汁黃絲曱甴嚟。
我朋友的朋友又係咁..........英國關員不衹一次這樣做,bno萬歳

如何證實個故事是真的?

佢講大話 英國佬咁愛港人(d錢)

個故事假左d禍。。。。。
邊有人咁,仲要話人係黑警,邊有咁on 9
我真係唔信。。。。n

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2021-2-22 06:56 PM 發表
說一個真實故事,不是網上謠傳,而是英倫朋友的親身經歷…… 近月,「黃色gossip圈」內移民潮傳得沸沸揚揚,有人賣樓捲蓆趕飛機,義無反顧飛往疫情嚴重的大英帝國去。 那回赴英的飛機上,有一家12口的A君,12人中不單...

http://img.speakout.hk/articles/cover/20210222/2509b4e54004b35832cb5d39a93c0b28.jpg!s728 ...
幾interesting

引用:
原帖由 andonlyu 於 2021-2-22 08:46 PM 發表

係. 若真有其事, 相信應該網上搵到個位被起底既華人警察.
呢篇都係"友人"故事. 都唔好跟車太貼.

相中人就係英國那位華人警察

引用:
原帖由 紅色薰衣草 於 2021-2-22 06:56 PM 發表
說一個真實故事,不是網上謠傳,而是英倫朋友的親身經歷…… 近月,「黃色gossip圈」內移民潮傳得沸沸揚揚,有人賣樓捲蓆趕飛機,義無反顧飛往疫情嚴重的大英帝國去。 那回赴英的飛機上,有一家12口的A君,12人中不單...

http://img.speakout.hk/articles/cover/20210222/2509b4e54004b35832cb5d39a93c0b28.jpg!s728 ...
嗰十二隻黃畜不代表香港人。

人材嚟㗎,做乜唔俾佢哋入境

引用:
原帖由 泛民假仁假義 於 2021-2-22 09:06 PM 發表

A君。
A君用BNO,係12「門逃」之一,叫做「英倫朋友」唔多合理。

冇錯,一定係假既,Facbook講既一定係假既,仲要係喺黃人既群組講,一定係假既。。。

你哋千祈唔好比佢嚇到,阻礙你哋既走難計劃,一定要去英國呀,要勇往直前,成個香討都支持你哋走難架。。。
英國有自由既空氣,最多排隊入境果陣唔好叫口號住囉,忍多一陣,入咗境先至叫啦。。。點叫都得,裸跑都得呀,好自由架。。。。
黃人一定要去呀,唔好縮呀。。。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2021-2-22 08:15 PM 發表

週薪£1500?送咩外賣?合唔合法?
每日只做三小時,係得咁少㗎喇

引用:
原帖由 tam_n 於 2021-2-22 07:14 PM 發表

第一句「說一個真實故事,不是網上謠傳,而是英倫朋友的親身經歷」是什麼意思?
「英倫朋友」是誰?
呢個手法同黃人成日傳既"事實"係咪好似呢。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]