• 瀏覽: 3,614
  • 回覆: 14
邊個參與 只要一支核彈送比佢,對方呢世都唔敢再攪中國

使理全世界制裁

引用:
原帖由 Iri 於 2021-2-22 05:21 PM 發表
不玩核同歸於盡
等美國犯眾憎
美國發動阿富汗中東戰爭
上合組織炸平美國恐怖分子
穆斯林解放巴勒斯坦
美帝崩潰一帶一路成真
老尾班契弟歐洲一定幫拖打中東 ,就算 犯眾憎呢刻都未敢背叛佢

引用:
原帖由 風鬥士31 於 2021-2-22 06:18 PM 發表

中國必須要擁有對等美俄的核彈數量,如果中國有5000枚到10000枚,八國聯軍都不敢來
其實數量冇意義,核滅美國 或 中國幾十 至 一百支就夠

如果求其射1-2支核彈死十零萬人 ,邊個仆街夠膽再跟美國圍阿爺

引用:
原帖由 wai177 於 2021-2-22 11:27 PM 發表
如果中國有200粒洲際核武。
應該點樣攻擊先滅到8個國家?
實際講講每粒打邊度。

一個倫敦要射幾多粒先100%移為平地?
日本只是一個地方中2支 就投降

你試下射一支落倫敦 包佢攞英女皇條白色底褲投降

引用:
原帖由 蟈雜大大 於 2021-2-22 11:45 PM 發表
大陸咁多高官親屬住喺外國點會打核戰
打仗有撤僑行動 你唔走 sorry 唔好意思 為國捐軀囉

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-2-22 06:57 PM 發表

人哋都有核彈招呼中國呢~
知 ,尾國 一個囉 , 班跟尾狗冇丫嘛 ,佢哋捱一支就笠水啦 ,仲跟尾國繼續? 到時 隻抽隻尾國 唔夠你多核彈又如何? 你冇人死? 個時就揸爬啦

引用:
原帖由 eddie9470 於 2021-2-23 05:36 AM 發表
打得核戰預左全球反皮,打黎做乜
其實好多國家仲以為習總係慈禧太后個仔 ,可以隨便軍事侵略

引用:
原帖由 風鬥士31 於 2021-2-23 05:17 AM 發表

要考慮到美國的攔截率,中國至少要5000枚以上核武才能達到互相毀滅保証,如果俄羅斯只剩下三百枚給北約的震攝力就會減弱,扣掉美國的飛彈防禦系統,300枚能夠打穿的有幾枚?
我用意唔是想全球滅亡,只是針對班尾國契弟 ,射1-2支過去 等佢笠水

班契弟唔會再蠢到繼續跟尾國佬掛?

其實佢地都憎尾國好耐,可能臨開波時走人

引用:
原帖由 6674 於 2021-2-23 07:20 AM 發表
如果講到明當國家受到嚴重攻擊便不排除用核武,亦不限於對付入侵軍隊,便無人肯笨鳥先飛。
冇錯 ,如果要想跟尾國 撈油水 ,就捱核彈啦

哦 咁中國比個省你射 , 你比個國家阿爺射

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-2-23 10:04 AM 發表

英國法國都有核彈,你知唔知㗎?
哦 咁中國比個省你射 , 你比個國家阿爺射

引用:
原帖由 樹上喜歡了豬豬 於 2021-2-23 10:29 AM 發表
世界一下子就平靜了,回歸自然咗。
繼恐龍滅絕 之後 到 人類 其實人類係地球既毒瘤

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2021-2-23 05:17 PM 發表

寧為玉碎不所瓦全。敢戰才可以止戰。
所以美國仲未敢郁北韓 伊朗

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2021-2-24 08:10 AM 發表

先打殘D弱國,例如袋鼠, 楓葉等睇下老美夠唔夠膽幫佢哋報仇, 如果唔收手就連山姆大叔都打埋。
對 ,屎眼聯盟 淨係識食屎all 飯 ,咁L多口水 先打2條廢柴

引用:
原帖由 jaccjacc 於 2021-2-24 08:20 AM 發表

今時今日英法一定唔夠膽先用核武打中國,你估仲係清代?
至於打常規戰,在中國近海, 無一個國家可以打敗中國了, 就算聯軍也一樣。
好多中歐 例如荷蘭 瑞士 真是以為中國係清朝咁

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]