• 瀏覽: 3,624
  • 回覆: 58
引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-2-22 06:57 PM 發表

人哋都有核彈招呼中國呢~
知 ,尾國 一個囉 , 班跟尾狗冇丫嘛 ,佢哋捱一支就笠水啦 ,仲跟尾國繼續? 到時 隻抽隻尾國 唔夠你多核彈又如何? 你冇人死? 個時就揸爬啦

引用:
原帖由 eddie9470 於 2021-2-23 05:36 AM 發表
打得核戰預左全球反皮,打黎做乜
其實好多國家仲以為習總係慈禧太后個仔 ,可以隨便軍事侵略

引用:
原帖由 風鬥士31 於 2021-2-23 05:17 AM 發表

要考慮到美國的攔截率,中國至少要5000枚以上核武才能達到互相毀滅保証,如果俄羅斯只剩下三百枚給北約的震攝力就會減弱,扣掉美國的飛彈防禦系統,300枚能夠打穿的有幾枚?
我用意唔是想全球滅亡,只是針對班尾國契弟 ,射1-2支過去 等佢笠水

班契弟唔會再蠢到繼續跟尾國佬掛?

其實佢地都憎尾國好耐,可能臨開波時走人

引用:
原帖由 6674 於 2021-2-23 07:20 AM 發表
如果講到明當國家受到嚴重攻擊便不排除用核武,亦不限於對付入侵軍隊,便無人肯笨鳥先飛。
冇錯 ,如果要想跟尾國 撈油水 ,就捱核彈啦

引用:
原帖由 imad 於 2021-2-23 02:39 AM 發表

日本只是一個地方中2支 就投降

你試下射一支落倫敦 包佢攞英女皇條白色底褲投降
叻仔。
東京大轟炸咁既規模,炸到東京差唔多移為平地啦。

成個日本都係美國轟炸機攻擊範圍,係原子彈攻擊前,日本大城市早就炸為廢墟喇。

核武級既轟炸,你知唔知炸左日本幾耐呀?
仲有百萬級別既軍隊等住美軍登陸。

引用:
原帖由 imad 於 2021-2-23 08:49 AM 發表

知 ,尾國 一個囉 , 班跟尾狗冇丫嘛 ,佢哋捱一支就笠水啦 ,仲跟尾國繼續? 到時 隻抽隻尾國 唔夠你多核彈又如何? 你冇人死? 個時就揸爬啦
英國法國都有核彈,你知唔知㗎?

哦 咁中國比個省你射 , 你比個國家阿爺射

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-2-23 10:04 AM 發表

所以大陸積極發展太空基地,計劃在月球及火星居住,已經派咗測量隊去做前期工作,將來中共高層在月球發射核彈,唔同歐美同歸於盡。

世界一下子就平靜了,回歸自然咗。

引用:
原帖由 simpson777 於 2021-2-23 10:12 AM 發表

所以大陸積極發展太空基地,計劃在月球及火星居住,已經派咗測量隊去做前期工作,將來中共高層在月球發射核彈,唔同歐美同歸於盡。
你嘅思維超前咗幾個世紀

中國已知的核彈數量,應可毀滅地球數次的了
唔毀滅,10粒8粒同都玩完差不多

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2021-2-23 10:04 AM 發表

哦 咁中國比個省你射 , 你比個國家阿爺射

引用:
原帖由 樹上喜歡了豬豬 於 2021-2-23 10:29 AM 發表
世界一下子就平靜了,回歸自然咗。
繼恐龍滅絕 之後 到 人類 其實人類係地球既毒瘤

好睇得出樓主係「不惜一切代價」去打美國,連自己條命都可以貢獻上。

根本有核就唔敢哩打你,你睇北韓就知。莫講歐洲,連老美都唔敢同你搏,唔洗多,是但一支核彈擊中本土已經玩完。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]