• 瀏覽: 4,068
  • 回覆: 57
+2
美國前國務卿蓬佩奧(Mike Pompeo)離任最後時刻發表聲明,認定中國政府在新疆地區犯下「種族滅絕和反人類罪」,不過美國國務院法律顧問辦公室結論

畀自己友一巴打落塊面到嘅感覺係點

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/article/590 ... utm_medium=referral

美國對印第安人、菲律賓人........又做過甚麼呢?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-2-22 04:41 PM 發表
美國對印第安人、菲律賓人........又做過甚麼呢?
嗰啲係幻覺

畀份地圖個白痴,叫佢指出新疆位置,佢都未必識。

加拿大國會都要投票喎,會唔會受影響呢?

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-2-22 04:46 PM 發表
加拿大國會都要投票喎,會唔會受影響呢?
一個地方有冇種族滅絕係靠另一個國家投票決定

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-22 04:48 PM 發表

一個地方有冇種族滅絕係靠另一個國家投票決定
即係你住港島,九龍有家人吵大鑊,你屋企人投票戈家人邊個啱邊個錯。

5屎眼賊又把自己的罪行誣陷別人.

5屎眼國是做海盜起家, 種族屠殺印第安人或土著而得尾國、加麻大、澳洲.  

引用:
原帖由 黃蛆死全族 於 2021-2-22 04:41 PM 發表
美國前國務卿蓬佩奧(Mike Pompeo)離任最後時刻發表聲明,認定中國政府在新疆地區犯下「種族滅絕和反人類罪」,不過美國國務院法律顧問辦公室結論

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20181129/15435041425c00010ee603f.jpg/BpzF8XoqrBNS0hRpZzCXXp6_TslZbxf54eS2j-Hkto8?v=w1280r16_9
其實,中共在新疆有沒有種族滅絕!
所有國家心知肚明,包括含血噴人條豬西蓬貝豬。

美國政府任由美國肺炎, 滅絕50萬美國低端人口.

引用:
原帖由 banjo. 於 2021-2-22 05:02 PM 發表
美國政府任由美國肺炎, 滅絕50萬美國低端人口.
呢個名叫做種族滅絕囉

條死肥佬仲未斷氣?

呢條友仲未被尾角滅絕?

同意 甘佢同上屆政府都係殺人犯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]