• 瀏覽: 29,176
  • 回覆: 411
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-22 04:38 PM 發表

英國首相約翰遜早前聲稱,大部分證據似乎表明新冠肺炎疫情起源於武漢,言論引起中國不滿。但英媒指約翰遜於發表上述言論的數日前,曾與中資企業開會時表示自己是強烈親華派,更表示希望與中國加強貿易關係。
英國《衛報》報道,約翰遜(Boris Johnson)本月12日於唐寧街首相府,與中資企業舉行圓桌會議。約翰遜於會議上形容自己是強烈親華派(fervently Sinophile),又指無論出現任何政治困難 ...
華為取匯豐文件都唔比,仲話親華。

回覆 引用 TOP

死曱甴會好傷心

回覆 引用 TOP

喺電梯口痾篤屎先啦

有無發現...
人一黃, 善良變瘋狂
人一黃, 溫柔變粗暴
人一黃, 愛心變咀咒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-22 05:10 PM 發表

吠兩聲嚟聽下先啊。
咁容易?先到北京覲見毛主席,然後跪行過來中南海,到時習主席考慮見一見你啦

回覆 引用 TOP

係咪又到 爛生果走出黎報導 話「約翰遜跪低向中國獻眉!」呀?

佢真係當我地係傻仔?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-22 04:38 PM 發表

英國首相約翰遜早前聲稱,大部分證據似乎表明新冠肺炎疫情起源於武漢,言論引起中國不滿。但英媒指約翰遜於發表上述言論的數日前,曾與中資企業開會時表示自己是強烈親華派,更表示希望與中國加強貿易關係。
英國《衛報》報道,約翰遜(Boris Johnson)本月12日於唐寧街首相府,與中資企業舉行圓桌會議。約翰遜於會議上形容自己是強烈親華派(fervently Sinophile),又指無論出現任何政治困難 ...
你咁講,叫班BNO點算好

回覆 引用 TOP

呢啲弱智鬼佬真係當人弱智
俾完著數你咪又係翻轉豬肚
當人弱智

國小時:「媽,我長大不要嫁了!我要待在妳的身邊!」
國中時:「媽,我會和妳住在一起!」  
高中時:「媽,我會常回來看妳的。」  
大學時:「媽,有空常來看我啊!」
嫁人後:「媽,沒事別來找我啊!」

回覆 引用 TOP

比d誠意交返d逃犯返來先

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

回覆 引用 TOP

英國政棍那可信!

在位求穩,  在野求亂 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 siuhung 於 2021-2-22 05:17 PM 發表

係咪又到 爛生果走出黎報導 話「約翰遜跪低向中國獻眉!」呀?
一份奶美嘅報紙點會寫啲噉嘅嘢。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-22 05:10 PM 發表

吠兩聲嚟聽下先啊。
兩聲咁少,吠到主人叫你先到停

わしのことをバカ殿様と呼んでおくれ。はははぁっ

回覆 引用 TOP

不愧為trump trump「細佬」,講嘢一時一樣

回覆 引用 TOP

前一排仲話派戰艦來

現在又親?

食屎啦

回覆 引用 TOP

其實屎眼聯盟咁唔喜歡中國咪唔好與中國做交易囉,講咁Q多嘢做咩?屎眼聯盟完全可以自給自足大家買賣對方嘅物資的😁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]