• 瀏覽: 31,283
  • 回覆: 411
  • 追帖: 1
+13
依D叫做迷途知返

引用:
原帖由 zoker123 於 2021-2-23 08:00 AM 發表
依D叫做迷途知返
條友講大話咋。

咩時勢?唔親中邊食到大茶飯。金毛醒目仔。一定會致力同中國搞好關係。

一窮二白?

死鬼佬又做戲想羅著數

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-22 04:38 PM 發表
英國首相約翰遜早前聲稱,大部分證據似乎表明新冠肺炎疫情起源於武漢,言論引起中國不滿。但英媒指約翰遜於發表上述言論的數日前,曾與中資企業開會時表示自己是強烈親華派,更表示希望與中國加強貿易關係。
英國《衛報》報道,約翰遜(Boris Johnson)本月12日於唐寧街首相府,與中資企業舉行圓桌會議。約翰遜於會議上形容自己是強烈親華派(fervently Sinophile),又指無論出現任何政治困難 ...
錢最親

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2021-2-22 04:47 PM 發表
舔共有柒用咩~專心D,,,發展BNO全略水斬黃人救國行動仲好喇~
冇錯!BNO 即時入藉!等班仆街走哂!香港可以欣欣向榮!重啟經濟

佢咁講咪即係話一唔設局俾井蛙
真係好睇過戲!

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-22 16:38 發表
英國首相約翰遜早前聲稱,大部分證據似乎表明新冠肺炎疫情起源於武漢,言論引起中國不滿。但英媒指約翰遜於發表上述言論的數日前,曾與中資企業開會時表示自己是強烈親華派,更表示希望與中國加強貿易關係。
英國《衛報》報道,約翰遜(Boris Johnson)本月12日於唐寧街首相府,與中資企業舉行圓桌會議。約翰遜於會議上形容自己是強烈親華派(fervently Sinophile),又指無論出現任何政治困難 ...
白痴約你信

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-2-22 11:59 PM 發表

得返條on居佬打單泡。
打到停唔到手

白人情格,人品都幾低下喎!

引用:
原帖由 jiao886 於 2021-2-23 08:17 AM 發表

錢最親
黃絲話人民幣真香

比d 誠意 扣起班曱甴送返黎中國 唔係香港啵

引用:
原帖由 imad 於 2021-2-23 09:22 AM 發表
比d 誠意 扣起班曱甴送返黎中國 唔係香港啵
呢個方法唔錯喎

引用:
原帖由 理+誠 於 2021-2-22 05:02 PM 發表
洋人就係咁無恥,為利益幾唔要面都得。
政治上反華,經濟上親華。
玩弄兩副面孔,滿口謊言。
其實中國現今著重其他國家經濟上唔反就得,政治當經濟逼近美國時,佢地自不然就跟隊中國

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]