• 瀏覽: 31,324
  • 回覆: 411
  • 追帖: 1
+13
英國人反華反出面,扮乜親華

食屎啦你

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-22 04:38 PM 發表
英國首相約翰遜早前聲稱,大部分證據似乎表明新冠肺炎疫情起源於武漢,言論引起中國不滿。但英媒指約翰遜於發表上述言論的數日前,曾與中資企業開會時表示自己是強烈親華派,更表示希望與中國加強貿易關係。
英國《衛報》報道,約翰遜(Boris Johnson)本月12日於唐寧街首相府,與中資企業舉行圓桌會議。約翰遜於會議上形容自己是強烈親華派(fervently Sinophile),又指無論出現任何政治困難 ...
咁仆街都有既!??

咁你會唔會將班漢奸退回?

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2021-2-22 05:00 PM 發表
盲毛唔L係信呀
約翰遜說的當然是假話啦,不用說也知道了。
不過面不紅地講假話,英國人的元首?英國人的代表?
明晒,所以他之前說的中國甚麼,也是假話啦,清楚不過了。

再來,就是英國這麼弱嗎?
抹黑中國這麼多次,現在反而要求中國加強貿易。

妳班靚仔吾釆妳啦,不停造謠生事針對中國。

精神分裂

英國佬變臉嘅技術 犀利過四川嘅川劇

思覺失調

分分鐘送大禮比大陸!
乜個人資料都比曬人

bj上次中毒中到傻撚咗啦

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-2-22 04:38 PM 發表
英國首相約翰遜早前聲稱,大部分證據似乎表明新冠肺炎疫情起源於武漢,言論引起中國不滿。但英媒指約翰遜於發表上述言論的數日前,曾與中資企業開會時表示自己是強烈親華派,更表示希望與中國加強貿易關係。
英國《衛報》報道,約翰遜(Boris Johnson)本月12日於唐寧街首相府,與中資企業舉行圓桌會議。約翰遜於會議上形容自己是強烈親華派(fervently Sinophile),又指無論出現任何政治困難 ...
見人講人話, 見鬼講鬼話。 牆頭草冇用嘅。

引用:
算吧啦Boris !梳番好個頭再講嘢啦!你咁樣樣會嚇到嗰班港獨分子唔敢去英國㗎喇!我想個班人快啲走啊!躝開啦,唔好黐埋嚟我哋中國。

講得出咁嘅說話
証明呢隻金毛狗唔喺扮
真喺好狗

引用:
英國佬最叻笑面虎呢套,幾十年都係咁,一邊支持港獨反中…轉頭就話要經貿合作

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]