• 瀏覽: 32,669
  • 回覆: 363
  • 追帖: 2
+30
睇下狗官點幫佢哋甩身

女教師。。正一教畜,除佢牌

仆街黃甴會唔會又話呢3隻仆街黃甴係警察扮

引用:
原帖由 chilawytk 於 2021-2-22 02:33 PM 發表

這群女權份子簡直是人渣敗類,平日就不停地醜化男性和父親,
現在她們的政治同路人性犯罪就包庇?
綠色和平的環保LUN一樣

證明尼點組織搞政治多過搞環保

🉐大教授曾講,一次眾籌的已經🉑以比未來10在大學的工資,佢話賽翁失馬焉知非福。

25歲女教師

根本當時現場係成班禽畜,呢三隻禽畜中垃圾,仲有一個係女教師。

引用:
原帖由 1333333 於 2021-2-22 02:07 PM 發表
前年7月7日九龍反修例大遊行結束後,有示威者在油尖旺一帶聚集,當晚一名女子在旺角用手機拍照,後被示威者誤當成便衣女警,期

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210222/photo/bkn-20210222133658106-0222_00822_001_01b.jpg?20210222133702

3名被告依次為32歲男廚師黃子隆、24歲大專男生吳睿哲和2 ...
拿,唔係我唔信,但首被告 個肚咁大,佢下體應該唔夠長 頂受害人 C忽⋯除非佢patpat 很堯⋯

就算係便衣都唔可以咁架嘛

引用:
原帖由 lrr174 於 2021-2-22 02:23 PM 發表
所謂 "爭取公義"   原來 極之恐怖

仲話要做 和平獎得主 添,  邊忽和平?
扭曲事實、將歪理講到好似真理咁,係YC、文宣嘅強項。

引用:
原帖由 chilawytk 於 2021-2-22 02:27 PM 發表

之前有女曱甴穿裙去暴動,她投訴警察"性暴力"。
女權份子也加把口,大叫警察"性暴力"。

今次呢?
"但過程中首被告用手按她胸部,她就則推開他的手。隨後首被告再用雙手捉住X雙臂,將她拉向自己,並將自己私處壓向她臀部,又用左前臂勒着她的頸,令她呼吸困難。"
但女權份子就噤若寒蟬和無動於中。
YC一向雙重標準是常識吧!

引用:
原帖由 dtw 於 2021-2-22 02:26 PM 發表
唔認罪?
理由係咩?
等坐啦、仆街!
唔認罪法官會認為係有恢意啩。

影曬 都唔認
應是 搏係  陳大民  判官

引用:
原帖由 1333333 於 2021-2-22 02:07 PM 發表
前年7月7日九龍反修例大遊行結束後,有示威者在油尖旺一帶聚集,當晚一名女子在旺角用手機拍照,後被示威者誤當成便衣女警,期

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210222/photo/bkn-20210222133658106-0222_00822_001_01b.jpg?20210222133702

3名被告依次為32歲男廚師黃子隆、24歲大專男生吳睿哲和2 ...
蓄生教協女教師,黑暴以為每個女人都是淫娃黑天使是任食。黑暴青年比黑社會更危險。

引用:
原帖由 世界仔2.0 於 2021-2-22 03:16 PM 發表

真係影到...

但審個位係咪姓何或者係沈小民?
如果係沈小民, 就算完全影到個樣 ,因為唔係現場捉到,係過咗幾日先至拉,唔排除佢有一個由細到大都冇見過嘅孖生兄弟,所以判無罪釋放。

曱甴就系咁撚無恥下流,以人多欺凌非禮弱質女子,正打靶要重判!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]