• 瀏覽: 21,708
  • 回覆: 341
+7
又打伊拉克大殺傷力武器莫順有牌?

仲有冇第二張牌?

加拿大滅絕北美原住民就係鐵一般的事實!

引用:
原帖由 lubet 於 2021-2-22 10:54 AM 發表
由此至今,從來沒有一個在中國境內的維族人出來說過受到種族滅絕,加拿大的說法根本站不住腳
想申請庇護,咪吹到大一大囉。

真係笑鳩死人

引用:
原帖由 richardli008 於 2021-2-22 11:06 AM 發表
加拿大滅絕北美原住民就係鐵一般的事實!
有人權無人性的騙子。

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2021-2-22 10:58 AM 發表
民主國家唔洗證據就可以投票老屈。
證據有呀 不過係fabricate出嚟

咁我都試下在火星香港九龍土瓜灣同鄉會投票決定加拿大人既格勒底臭唔臭

引用:
原帖由 bbstonebb 於 2021-2-22 11:11 AM 發表

有人權無人性的騙子。
似無腦多D,遲D會投票企鵝係南極有無居留權

赤共迫害,維吾爾族~証據確鑿 不容抵頼 .....

附件

証據確鑿 不客抵頼.jpg(143.04 KB)

証據確鑿 不客抵頼.jpg

証據確鑿 不容抵頼.jpg(143.04 KB)

証據確鑿 不容抵頼.jpg

所謂“美國人”當年殘殺印第安人又點計

不如投票決定放寬新彊維吾爾族移民加拿大,中國從不限制國民移居,就睇加拿大肯唔肯收人。

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2021-2-22 10:47 AM 發表
https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20210221/440309099222011904248095.jpeg/HYtkzEOVJCOJ74PNyA_kz4GDFWaTHZCKULJdF1CyXRc?v=w1280r16_9

加拿大廣播公司(CBC)指,保守黨黨魁奧圖爾(Erin O'Toole)曾說需要透過動議及投票來發出清晰及明確的訊息,稱加 ...
耶穌點死㗎

一個國家投票決定另外一個國家內部問題???

人人可以甘玩,以後這世界不是大亂?我要干預你,就我國家內部搞個投票?憑咩?

你國會可以管到人家國家事情,還需要有國家嗎?都沒晒邊界了

恭喜5眼同盟不需要投票都犯下種族屠殺!

真係慘,我打王者d維族朋友又無啦啦被咒種族滅絕了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]