• 瀏覽: 1,021
  • 回覆: 17
+2
【武肺第四波】 【本報訊】科興疫苗開打在即,惟公眾對疫苗的信心不足。政府專家顧問、港大醫學院院長梁卓偉昨指,科興疫苗是否適合兒童及青少年接種、優先接種群組的過敏反應等,仍有待數據證實,而科興第三期初步臨床數據有效率下限或未達世衞標準,提醒市民應根據自身情況,選擇注射哪款疫苗。...

信醫生,醫生都唔打, 市民更加唔好打。

新聞來源連結:

https://hk.appledaily.com/local/ ... JJCH7OI7MAIMAHPWAY/

I don't care what he said

為左發橫財夢, 博到咁走去打輝瑞癱埋死埋

咁佢打廢水囉。🤷🏻‍♂️

引用:
原帖由 逆風的肥牛 於 2021-2-22 09:19 AM 發表
為左發橫財夢, 博到咁走去打輝瑞癱埋死埋
曱甴一定會硬推佢老豆老母打死得最多人死嗰隻,你明白的

比佢追蹤咁咪無晒私隱,我先唔會咁笨實出埋個資,隨時轉手去左第二度

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-2-22 09:16 AM 發表
【武肺第四波】 【本報訊】科興疫苗開打在即,惟公眾對疫苗的信心不足。政府專家顧問、港大醫學院院長梁卓偉昨指,科興疫苗是否適合兒童及青少年接種、優先接種群組的過敏反應等,仍有待數據證實,而科興第三期初步臨床數據有效率下限或未達世衞標準,提醒市民應根據自身情況,選擇注射哪款疫苗。...

https://hk.appledaily.com/resizer/GA43mWkLQJSyJaUOpvPxk8dvD8Y=/1920x1080/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/02-21-2021/t_579460817e9942b1ab84a4132a58ee35_name_13.jpg
毒果轉帖L,咪話我又篤爆你條xx,所謂公衆,之味又係你條xx!你唔打大陸疫苗撚就,冇人監你。

附件

InShot_20210220_101235235.jpg(209.79 KB)

所謂公衆,之咪又係你條xx!

收左輝瑞著數

佢都無講唔打科興

佢話輝瑞危險d,所以身先士卒打輝瑞
意思留反安全d的比其他市民

引用:
原帖由 東方轉貼員 於 2021-2-22 09:16 AM 發表

https://hk.appledaily.com/resizer/GA43mWkLQJSyJaUOpvPxk8dvD8Y=/1920x1080/filters:quality(100)/d87urpdhi5rdo.cloudfront.net/02-21-2021/t_579460817e9942b1ab84a4132a58ee35_name_13.jpg
毒果信唔過喎,睇電視新聞同其他媒體報導都唔係咁講喎,梁卓偉係話跟返港大為市民打嗰種佢就打嗰種,無指明係輝瑞定科興,似乎係毒果作嘅。
不過咁都好喎,有毒果文宣俾黃人去打輝瑞,我就唔驚啲人爭打科興而到我有得打嘅時候就有排等了。

大陸貨只得五成功效,一定打復必泰最安全

會死人嘅輝瑞, 啱L哂轉貼員打.

人地話長期病患和孕婦唔好打科興,而且仲係藥廠自己建議的,唔係叫所有人,咪斷章取義誤導人。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]