• 瀏覽: 434
  • 回覆: 6
貓哭老鼠假慈悲
人哋警犬

關你鳩事咩泛民狗
講咁多嘢

就係想阻止警犬出更
四合一 真係連狗都不如

昨日(21日)晚上10時許,警方在元朗大馬路多處施放催淚彈,在場警務人員均配戴上防毒面罩,惟同行的兩隻警犬卻毫無任何防護裝備,被迫吸入催淚氣體,其中一頭警犬疑受到刺激,慌張地走來走去。警方回覆查詢時表示,近日警方並無接獲領犬員就警犬執勤後不適的報告,會繼續留意警犬的健康情況。警方回覆查詢時表示,所有警犬均接受嚴格訓練,一般會調派到衝鋒隊及警區負責巡邏工作。警方會因應行動需要,適時調派警犬支援前線人員維持治安及應付突發事件。近日警方並無接獲領犬員就警犬執勤後不適的報告。警犬隊人員會繼續留意警犬的健康情況,並與相關部門緊密聯繫,確保犬隻健康。

https://www.hk01.com/18區新聞/389276/721三個月-元朗警犬無裝備吸催淚煙-警-無接獲警犬不適報告

附件

B1GNaUr9-Xds00C81_OlZiNv06glqyEXh-ghQ4foIUM.jpg(179.53 KB)

神秘數字「689」一股強大的原力***大力DQ犯民....***
引用:
原帖由 689調轉又係689 於 2021-2-21 03:01 PM 發表
貓哭老鼠假慈悲
人哋警犬
關你鳩事咩泛民狗
講咁多嘢
就係想阻止警犬出更
四合一 真係連狗都不如

昨日(21日)晚上10時許,警方在元朗大馬路多處施放催淚彈,在場警務人員均配戴上防毒面罩,惟同行的兩隻警犬卻毫無任何防護裝備,被 ...
因為佢係雞...
犯狗班仆街為左抹黑,
真係無所不用其極。

引用:
原帖由 moyy 於 2021-2-21 03:20 PM 發表

因為佢係雞...
犯狗班仆街為左抹黑,
真係無所不用其極。
為咗上位 乜都做得出

引用:
原帖由 689調轉又係689 於 21-2-2021 03:01 PM 發表
貓哭老鼠假慈悲
人哋警犬
關你鳩事咩泛民狗
講咁多嘢
就係想阻止警犬出更
四合一 真係連狗都不如

昨日(21日)晚上10時許,警方在元朗大馬路多處施放催淚彈,在場警務人員均配戴上防毒面罩,惟同行的兩隻警犬卻毫無任何防護裝備,被 ...
咁都想抹黑警察正白痴,顧掂自已隻借屍交還魂狗先啦

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-21 05:29 PM 發表

咁都想抹黑警察正白痴,顧掂自已隻借屍交還魂狗先啦
收咗少少黑錢 早午晚半夜都上嚟抹啦

引用:
原帖由 WongManTat 於 21-2-2021 08:49 PM 發表

收咗少少黑錢 早午晚半夜都上嚟抹啦
咁乃西犬應改朵做貪心狗

引用:
原帖由 嚴小小 於 2021-2-21 09:51 PM 發表

咁乃西犬應改朵做貪心狗
人哋做狗 人哋係警犬
四合一係奶西九

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]